Гнучкий подовжувач для викрутки 40 см GB40

GB-40

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$1.45

Найменша кількість товару для замовлення є 5

Add to wishlist

Інформація

 Практично кожен чоловік знайомий з такою категорією як перехідники та подовжувачі.

 Вони, як правило, можуть застосовуватися, наприклад, в найрізноманітніших монтажних роботах, при розбиранні пристроїв, при їх складанні, а найчастіше їх можна зустріти саме при автослюсарний ремонтах. Так великою популярністю користуються подовжувачі гнучкі для викрутки.

 Подовжувачі виготовляються з метою, щоб ви могли швидко викрутити, або ж швидко закрутити якийсь кріпильний виріб, яке навряд чи буде вам доступним за допомогою звичайного інструмента.

 Власне саме в таких справах дуже припадають до речі подовжувачі гнучкі для викрутки. Ті, хто відчув на собі комфортну і зручну роботу вже ніколи ним не змінюють. Менш популярними в такому випадку будуть негнучкі подовжувачі, адже виготовлені вони були в першу чергу для того, щоб можна було викручувати або швидко закручувати тільки болти в важкодоступних місцях. Один тільки подовжувач гнучкий для викрутки вже в кілька разів зможе значно полегшити вам роботу. А багато набувають відразу по кілька штук подовжувачів гнучких для викруток, щоб розкласти їх у всіх робочих зонах і завжди мати під рукою. Та й до того ж вам тепер і зовсім не треба купувати відразу кілька викруток, досить купити один раз подовжувач гнучкий для викруток.