Портативна Ретро Лампа Для Кемпінгу L-27

LM1122-1801

Новий товар

Портативна Ретро Лампа Для Кемпінгу L-27

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$15.00

Add to wishlist

Інформація

Портативна Ретро Лампа Для Кемпінгу L-27

- Номер деталі - Кемпінгова лампа
- Номер моделі виробу - ‎Урожайні вуличні ліхтарі
-Матеріал - АБС
-компоненти в комплекті - комплект освітлення в комплекті
-Напруга - 3,7 В (змінний струм)
-Особливе використання - На відкритому повітрі
-Тип установки перемикача - Настінне кріплення
-Тип лампи - LED

-Ретро-дизайн люстри: форма приймає ретро-дизайн абажура, ретро та індивідуальний, не тільки світильник, а й витвір мистецтва. Його також можна використовувати як прикрасу для вітальні, кабінету, спальні і т.д.

-М'яке освітлення на 360°: забезпечує більш розсіяне свічення і освітлює кожен квадратний метр навколишньої області на відстані до 20 футів у всіх напрямках. Яскраве, але не сліпуче світло, приємніше для очей, але не сліпуче.

-Якісні матеріали: ретро світлодіодний ліхтар для кемпінгу, виготовлений із водонепроникного матеріалу + металевий абажур. Можна використовувати у дощ. Він також стійкий до ударів та ковзання. Вони дуже довговічні.

-Магнітний гачок та основа: для стабільного та фіксованого освітлення прикріпіть сильну магнітну основу до будь-якої стіни або магнітної поверхні. Створіть верхнє освітлення, легко повісивши складні гачки на ящики для інструментів, капоти автомобілів, металеві рами та багато іншого.

-USB-зарядка: його можна швидко зарядити за допомогою інтерфейсу type-c. Відображення потужності в режимі реального часу, своєчасне заряджання