Розпродаж! Замки навісні Extra Rolinson 50мм довга дужка Збільшити для перегляду

Замки навісні Extra Rolinson 50мм довга дужка

ZNERD50

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$1.70

Найменша кількість товару для замовлення є 12

Add to wishlist

Характеристики

размер40MM

Інформація

Замок навісний EXTRA Rolinson 50мм довга дужка

  Замки навісні Extra Rolinson 50 мм довга дужка - це універсальне замикаючий пристрій для захисту дверей середніх габаритів. Довга дужка дозволить вам легко закривати замок і надійно закріплювати елементи замку в фіксуючих пазах. Не дивлячись на свій компактний зовнішній вигляд, замки навісні Extra Rolinson 50 мм довга дужка здатні витримувати великі механічні навантаження. Без спеціального інструменту ви не зможете просто так зірвати такий замок з петель. Внутрішня частина замку обладнана складною системою, в якій не спрацює використання класичної відмички. Ключ легко фіксує кожен елемент системи, легко вставляється в паз, і легко витягується. Грамотно підібравши замок під конструкцію дверей на складі, ви зможете обійтися без додаткових захисних елементів.
  Замки навісні Extra Rolinson 50 мм довга дужка відрізняються не тільки за зовнішнім виглядом, але також і по конструкції замкового механізму.

Сучасні версії замків використовують:

  • сувальдний
  • циліндричний
  • гвинтовий
  • кодовий і дискової тип конструкції.

Деякі типи замків обходяться без ключа (секретний замок), а в інших він може мати дуже дивну форму. Купуючи замки навісні Extra Rolinson 50 мм довга дужка оптом для благоустрою складського приміщення, зверніть увагу на те, наскільки він зручний вам в експлуатації. Ви помиляєтеся, якщо думаєте, що незручний замок зловмисник буде обходити третій дорогою. Не створюйте для себе дискомфорту, а вибирайте пристрої, виготовлені з якісного металу і з сучасною конструкцією внутрішнього замку. Пам'ятайте про те, що масивний замок не означає хороший. Іноді компактні продумані якісні моделі на практиці більш стійкі і довговічні. Якщо ви хочете придбати замок з пролонгованим терміном служби, то зверніть увагу на влагоустойчивиє замки або замки з додатковим шаром сталі. Обов'язково враховуйте кліматичні особливості зовнішнього середовища. Якщо ви живете в зоні, де взимку стабільно низькі температури, то для захисту складу не варто купувати чавунний замок. При перепадах температур цей метал має властивість розтріскуватися. Разом з тим, якщо на ньому є шар бору, то він прослужить протягом десятків років.

Аксесуари