Стяжки нейлонові для проводу 3,6 X 150 100 шт Збільшити для перегляду

Стяжки нейлонові для проводу 3,6 X 150 100 шт

LQ-24B-1

Новий товар

Стяжки нейлонові для проводу 3,6X150 100ШТ

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$0.70

Add to wishlist

Інформація

Стяжки нейлонові для проводу 3,6X150 100ШТ

Стяжки нейлонові для проводу 3,6X150 100ШТ провід, кабельні стяжки, самоблокувалися нейлонова кабельна стяжка

  • Колір: Натуральний білий
  • розміри: 3,6X150
  • Замок Кабелі / дроти зв'язку
  • Кількість Під: 100 шт / пакет.

Нейлонові стяжки застосовуються для бандажування проводів і кабелю, їх маркування і кріплення до несучих поверхонь (органайзерам, скоб, лотків та іншого обладнання). Нейлонові кабельні стяжки дозволяють виконати монтажні роботи максимально оперативно, якісно і економічно. Забезпечують надійну зв'язку і зручні у використанні.

  • Стяжка 3.6x150мм (упаковка 100 шт.)
  • Матеріал продукту: нейлон 66
  • Довжина (мм): L = 150
  • Ширина (мм): W = 3,6
  • Діаметр обхвату (мм): 16
  • Зусилля на розрив (кг): 8
  • Допустимі температури: -40 ° C +85 C
  • Примітка: стійка до ультрафіолету

Зовнішній вигляд і комплектація можуть бути змінені виробником без спеціального повідомлення.
Стяжки нейлонові для проводу, стяжки нейлонові для проводу оптом
Технічний прогрес поселив в наших будинках безліч різних побутових приладів. Через їх велику кількість, роблячи ремонт, доводиться проводити нові розетки і купувати фільтри. Наявність численних проводів, перехідників і перенесень створює безлад в будинку. Навіть якщо ви вміло сховали все це добро за шторою або за плінтусом, під час вологого прибирання постійно доводиться зачіпати дроти. Стяжки нейлонові для проводу допоможуть вам навести порядок з проводами і кабелями в будинку. Це прості і доступні за ціною інструменти, які стануть універсальними помічниками в будь-якої побутової ситуації. Стяжки нейлонові для проводу ніколи не будуть зайвими у вашому будинку, тому що вони знаходять своє застосування в багатьох, навіть найнесподіваніших речах. Наприклад, вони знадобляться вам для того, щоб прикріпити новорічну гірлянду або замінити не естетично що виглядає гачок.
Стяжки нейлонові для проводу мають великий запас міцності. В якості основи під з виготовлення застосовується синтетичний матеріал нейлон. За своєю текстурі він схожий на звичайний пластик, але на відміну від нього він вважається більш гнучким. Стяжки нейлонові для проводу оптом - це вигідна покупка для кожного, яка допоможе вам справлятися з різними завданнями в господарстві. Ви можете купити відразу кілька пачок цих аксесуарів для того, щоб одну залишити в будинку, а решта покласти в гаражі або на дачі. Таке пристосування буде не зайвим в багажнику автомобіля, особливо якщо ви відправляєтеся кудись на відпочинок. Ви можете застосовувати стяжки на свій розсуд, не обмежуючи фантазію. Якщо вам не вистачає ідей в плані застосування цього інструменту, подивіться численні ролики лайфхакеров на цю тему в інтернеті. Будьте сучасними і практичними, зараз це модно.