Розпродаж! Ліхтар світлодіодний налобний 13 світлодіодів YJ-1898 Збільшити для перегляду

Ліхтар світлодіодний налобний 13 світлодіодів YJ-1898

FK221

Новий товар

Ліхтар світлодіодний налобний 13 світлодіодів YJ-1898

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$2.30

$27.46 в 1

Add to wishlist

Інформація

Часто буває так, що нам необхідно підсвітити приміщення, дорогу, за меблями або під ліжком. У таких випадках ми використовуємо ручні ліхтарики. Це дійсно дуже зручний прилад, який часто нас виручає, де немає світла, не проведено електрику, в темних місцях на вулиці. Але найчастіше нам потрібні вільні руки.
Тому ми пропонуємо налобний ліхтар YJ-1898. Це простий, зручний і практичний прилад освітлення. Кожен оцінити по достоїнству всі його переваги.
Головний ліхтар має 13 світлодіодів. Вони забезпечує яскраве світло і довговічність роботи. Вбудований акумулятор заряджається від мережі 220В за допомогою шнура (входить в комплект). Час зарядки приблизно становить 10 годин. Ліхтар працює до 10 годин.
Ціна приладу прийнятна і доступна. Налобний ліхтар дуже багатофункціональний і практичний. Він підходить для походів, спелеологів, альпіністів. Також такий ліхтар можна використовувати під час риболовлі, на велосипеді, вдома, в лісі. Світлодіодний ліхтарик не завадить в гаражі, або багажнику автомобіля.
Ліхтар має кнопку на корпусі, Він працює в 2-х режимах: при натискання один раз, світять 9 LED; при другому натискання кнопки - 13 LED; втретє натиснувши кнопку - ліхтар вимкнеться.
Особливості:

  1. Простота використання
  2. Надійно крепіттся
  3. Два режими роботи ліхтаря - 9 або 13 світлодіода
  4. Індикація підключення до мережі
  5. Ліхтар можна нахиляти від 90 до 175 градусів
  6. Багатофункціональність і практичність
  7. Міцний волого-і ударостойкий матеріал

 

Побутовий ліхтар призначений для щоденного і професійного використання. Він дуже зручний, так як не займає багато місця в рюкзаку, сумці, бардачку і т.д. Власники такого приладу позитивно оцінять зручність цього девайса. Адже це компактний і абсолютно надійне джерело потужного світла.

Технічні характеристики:
Живлення: від мережі 220В
Матеріал корпусу: ABS-пластик
Розміри: 8,5 см х 6,5 см х 5,3 см.
Вага: 175 г.
Джерело світла: 13 світлодіодів
Час життя світлодіодів до 100000 годин
Режими світіння: 2
Тривалість світіння - 5-10 годин
Час зарядки - 10 годин
Ємність акумулятора 600-1000mAh

Комплектація:
ліхтар
стрічка для кріплення на голову
пристрій мережевий зарядки.
 
Також цей товар часто шукають як: налобний ліхтар, ліхтарик, переносний ліхтарик, ліхтарик для походом, кемпінговий ліхтар, світильник, акумуляторний ліхтар, ліхтар на голову, світлодіодний ліхтар, головного ліхтар 13 LED YJ-1898, ліхтарі, ліхтарик.
Також на сайті магазину "Лмар" Ви зможете придбати ліхтарі, лампи, світильники.