Налобний ліхтарик BL W690-2 + ​​CENSOR Збільшити для перегляду

Налобний ліхтарик BL W690-2 + ​​CENSOR

LM922-8129

Новий товар

Налобний ліхтарик BL W690-2 + ​​CENSOR

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$5.50

Add to wishlist

Інформація

Налобний ліхтарик BL W690-2 + ​​CENSOR

Опис
Налобний ліхтар із сенсорним керуванням, червоним та білим світлом. Працює від акумулятора 18650 1200мАч. Вологозахищений (IP64) та пилозахищений корпус із міцного пластику. Заряджається від USB-Type-C.

За свічення у ліхтарі відповідають 16 типу 3030 та 15 типу 2835 діодів COB. Завдяки чудовій яскравості дає спрямоване свічення в далечінь і мають розсіяне свічення.

Шість режимів роботи:

біле світло 3 режими
червоне світло 3 режими
На відміну від білого, червоне світло менше втомлює зір і видно з меншої відстані, а після вимикання очі швидко звикають до темряви. Крім того, червоне світло не завадить оточуючим, наприклад, якщо ви пересуваєтеся в кемпінгу, поки ваші друзі відпочивають.

Вбудований датчик руху для вимикання/вимикання ліхтаря за допомогою руху руки перед датчиком (є окрема кнопка для цієї функції). Функцію "датчик руху" можна вимкнути через непотрібність і користуватися ліхтариком перемикаючи кнопку.

Підійде як у побутовому використанні, так і в роботі в темному приміщенні, на вулиці під час дощу у темний час доби, у підвалі чи гаражі, на риболовлі, у поході, у пошуку, при велопрогулянні або бігу.

В комплекті:
ліхтар,
гумка для кріплення на лоб,
заряджання USB type C.

Характеристики
Стан
Нове
Виробник
Інший виробник
Тип спорядження
Ліхтарі