Новий Набір екстракторів та магнітний подовжувач 5/6 шт Збільшити для перегляду

Набір екстракторів та магнітний подовжувач 5/6 шт

LMR324-11

Новий товар

Набір екстракторів та магнітний подовжувач 5/6 шт

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$3.10

Add to wishlist

Інформація

Набір екстракторів та магнітний подовжувач 5/6 шт

Характеристики Набір екстракторів та магнітний подовжувач 5/6 шт.


Основні характеристики Набір екстракторів та магнітний подовжувач 5/6 шт.
Матеріал:хром-ванадій
Матеріал рукоятки: хромованадієва сталь
додаткова інформація
Країна-виробник: Китай

Опис


центральні свердла, набір напрямних, знімач зламаних пошкоджених болтів, шестигранний ручний інструмент, набір шпильок для зняття пошкоджених гайок, болтів

Набір для вилучення пошкоджених гвинтів та зламаних болтів – 5 шт. HSS Easy Out Набір для видалення зламаних болтів з водопровідною трубою з магнітним подовжувачем, інструмент для електричного дриля діаметром від 1/8 до 3/4 дюйма

Про цю статтю
Висока якість: цей набір для зняття зламаних гвинтів, що складається з 5 предметів, виготовлений із швидкорізальної сталі з нерівними зубчастими надрізами, що дає більше можливостей для вилучення зламаних гвинтів або болтів, забезпечуючи довговічність та гарний термін служби.
ВІДПОВІДАЮТЬ БУДЬ-ЯКИМ ВИМОГАМ: 5 екстракторів зламаних болтів з магнітним тримачем подовжувального гвинта, розмір екстрактора гвинтів включає № 1 для 1/8 "-1/4", # 2 для 1/4 "-5/16", # 3 для 5 . "-7/16" №4 для 7/16"-9/16", №5 для 9/16"-3/4".
【Розумний дизайн】Насадки зі спіральним зворотним різьбленням для додаткової потужності захоплення. Спіральні канавки призначені для більш глибокого впровадження в метал при обертанні інструменту, тому в міру збільшення міцності кріплення збільшується захоплення шуруповерта.
Простота у використанні: спочатку підключіть свердло (Dr) до тримача подовжувача, потім свердло має переміщати свердло проти годинникової стрілки (і використовувати низьку швидкість), нарешті, використовуйте сторону екстрактора гвинтів (Ex), щоб видалити гвинт.
Широке застосування: дозволяє знімач болтів працювати з іржавими, тріснутими, пошкодженими або зірваними гвинтами, болтами, кріпильними деталями або гайками для полегшення роботи. Ідеально підходить для всіх домовласників, теслярів, механіків, художників, аматорів тощо.