Світлодіодна лампа, що обертається LED full color rotating lamp 8V

LMR1123-260

Новий товар

Світлодіодна лампа, що обертається LED full color rotating lamp 8V

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$1.99

Add to wishlist

Інформація

Світлодіодна лампа, що обертається LED full color rotating lamp 8V

Світлодіодна лампа, що обертається LED full color rotating lamp

Опис:

Світлодіодна лампа LED full color rotating lamp створена для домашніх вечірок та дискотек, вона супроводжує музику грою тіней та світла та допомагає зарядити атмосферу свята.


Характеристика пристрою:

LED full color rotating lamp має стандартний патрон, тому може використовуватися як звичайна лампочка. Розміри пристрою компактні (15 сантиметрів завдовжки та 8 сантиметрів завширшки), але незважаючи на це вона висвітлює досить велику територію.

Світлодіодна лампа має різні кольори:

• зелений,
• червоний,
• синій.

Світлодіоди розміщуються всередині пристрою та зверху покриті фігурною прозорою колбою. Завдяки тому, що пластик з якого зроблена зовнішня колба має поверхню фігурну, а не гладку, світло, що виходить з лампи, не яскраве, а розсіяне і м'яке. Пристрій повільно обертається навколо своєї осі, тому різнокольорові відблиски світла рухаються по стінах та стелі. Створюється ефект простору, що рухається. Рух приладу відбувається завдяки невеликому вбудованому двигуну.

Пристрій дуже простий у використанні. Воно встановлюється у звичайний патрон для лампочки та не вимагає підключення до розетки через провід. Після використання знову викручується та замінюється на звичайну лампу. Завдяки невеликим розмірам його просто зберігати в будь-якій висувній скриньці.

Для чого використовується диско лампа Lаmp:

Якщо ви любите дружні вечірки з танцями та модні тусовки, і вам потрібна світломузика для дому, цей пристрій підійде вам за всіма параметрами. Вона створить неповторну атмосферу за різних урочистих подій:

• сімейні свята,

• днях народження,

• зустрічі Нового року,

• домашніх дискотеках,

• дівич-вечорах і хлопчаках,

• зустрічі друзів, однокласників та ін.

Пристрій підійде для створення романтичної обстановки під час вечері з коханою людиною.

Широко використовується LED full color rotating lamp у різних барах, ресторанах, кафе, павільйонах, квіткових магазинах.