Газовий міні пальник 853-JET

LB9

Новий товар

Газовий міні пальник 853-JET

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$3.10

Add to wishlist

Інформація

Газова міні пальник 853-JET, особливості:

  • три види кольору, при відправці не вибираємо
  • модель: GF853
  • розмір: 31 * 20 * 170 мм
  • вага нетто: 76 г
  • об'єм: 3.5 г
  • час використання: 30 хв.
  • температура: 700-1100 градусів Цельсія
  • запалювання: електронне
  • газ: бутан
  • материалла: сплав, висока термостійкість кераміка
  • особливості: металева ручка тіпа- факел, легко працювати.

Газова міні пальник 853- JET, газові міні пальники 853- JET


 Всі газові пальники можна по праву вважати допоміжним інструментом, який відмінно підійде для будь-яких видів пайки. Простота в роботі обумовлюється тим, що за допомогою одного тільки клацання газова міні пальник 853- JET забезпечить вас полум'ям в 1300 градусів. Полум'я цієї газового пальника з легкістю прогріє всі необхідні вам шви, деталі, при цій не деформується форму і конструкцію самого виробу. А температура ж надалі зможе забезпечити вас надійними сполуками і практичністю всіх виконуваних швів.
Сьогодні ж ринок зможе вам запропонувати чимало видів найрізноманітніших газових пальників, проте багато чоловіків віддають перевагу купувати саме газові міні пальника 853- JET оптом. А все тому, що таке необхідне пристрій безумовно знадобиться і в будинку, і в гаражі, і на дачі, і з собою в машині, коли треба відправиться в якусь далеку дорогу. Якщо ж ви хочете придбати газовий пальник, яка б підходила для великого спектру робіт, то у вас це попросту не вийде. Як правило, кожна пальник призначається для свого виду робіт. Таким чином, вам навряд чи вдасться за допомогою газового міні пальника 853- JET зробити якусь велику пайку значних за розмірами труб. Безумовно, шви будуть надійні, завдяки температурі, проте часу на один такий шов у вас піде непомірковано. Однак, вони стануть відмінним варіантом для їх застосування в побуті. Приміром, якщо ж у вас відключили світло, а вам треба розпалити газову плиту, то така горілка відмінно вам у цьому допоможе. Також з її допомогою ви можете виконувати безліч справ по кухні, та й взагалі завдяки своїм розмірам і невеликій вазі вона неодмінно стане для улюбленим інструментом для багатьох жінок. Максимальну безпеку в експлуатуванні дає редуктор, які при ручному натисканні контролює як подається газ. Також не можна не відзначити, що це т незначний за розмірами інструмент також оснащений фіксацією, що максимально оптимізує подачу і витрата палива. Такий незначний за розміром інструмент зможе безперервно подавати газ більш ніж 25 хвилин. Щоб заправити його вам не треба ніяких спеціальних навичок, досить придбати паливо (газ для заправки) і заправити їм резервуар. Даний вид пальника вельми ергономічний. Таким чином, завдяки невеликим габаритам ви можете з легкістю виконати пайки, зробити шов в тому просторі, де робота паяльника просто неможлива.

Газова міні пальник 853- JET без особливих зусиль виконати всі тугоплавкі припої, а також за допомогою її, навіть під відкритим небом ви зможете виконати низькотемпературний припій любо деталі.


Також не дивлячись на свою незначну ціну при такій широкій сфері застосування всі газові міні пальника 853- JET виготовляються виключно з високоякісних матеріалів. Подбали виробники і про безпеку. А тому весь механізм виконаний таким чином, що момент загоряння без ручного включення або витік палива просто неможлива.