Розпродаж! Замки навісні Extra Rolinson 70мм довга дужка Збільшити для перегляду

Замки навісні Extra Rolinson 70мм довга дужка

ZNERD70

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$2.30

Найменша кількість товару для замовлення є 12

Add to wishlist

Характеристики

размер70мм

Інформація

Замки навісні Extra Rolinson 70мм довга дужка

 Замки навісні Extra Rolinson 70 мм довга дужка є універсальним засобом захисту будь-якого об'єкта, будь то склад, ангар, гараж, горище або льох. Перевага навісного замка полягає в тому, що його можна встановити на двері або ворота з запірним механізмом. Це нестандартна конструкція, яка одночасно має високий ступінь захисту. Як правило, зловмисники воліють розкривати замки навісні за допомогою підручних інструментів, таких, як брухт чи розвідний ключ. Якщо ви встановите на ворота замок з мінімальним навісним зазором, то грабіжник не зможе до нього підібратися.

  Всі навісні замки сьогодні ж відрізняються один від одного:

  • складом металу
  • його товщиною
  • а також конструкцією внутрізамочной системи.

 Для того, щоб впоратися з такою проблемою, як спилювання дужок на навісних замках, при покупці варто звертати увагу на замки зі сталевою навісною конструкцією. Вони не піддаються механічній деформації. Зняти такий замок можна тільки за допомогою злому замкового механізму або грубим зривом. Найчастіше установка навісного замка здійснюється у зовнішній частині дверей. Перебуваючи під впливом зовнішніх чинників, замок протистоїть постійним перепадам температур і підвищеної вологості. Щоб уникнути неприємних наслідків в процесі експлуатації варто стежити за станом замку. Якщо на ньому швидко з'являються сліди корозії, то це вірний знак на користь крихкості замку. Його необхідно замінити більш досконалою моделлю.
   Замки навісні Extra Rolinson 70 мм довга дужка оптом дозволять вам вирішити проблему із забезпеченням безпеки складських приміщень з додатковою економією. Для додаткового захисту навісний замок слід комбінувати з альтернативними варіантами запірних механізмів. Крім того, можна вибрати замок зі складною кодовою конструкцією. Якщо вам необхідно захистити масивні ворота, то варто звернути увагу на замки з товстими дужками, а якщо в якості об'єкта виступає невеликий сейф, то для його захисту цілком достатньо купити міцний замок середнього розміру. Для тих, хто цікавиться новими моделями навісних замків, буде корисно відвідати сайти різних інтернет-магазинів.

Аксесуари