Розпродаж! Замки навісні Extra Rolinson 60мм довга дужка Збільшити для перегляду

Замки навісні Extra Rolinson 60мм довга дужка

ZNERD60

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$1.99

Найменша кількість товару для замовлення є 12

Add to wishlist

Характеристики

размер60MM

Інформація

Замки навісні Extra Rolinson 60мм довга дужка

  Замки навісні Extra Rolinson 60 мм довга дужка - це краще рішення для захисту вхідних дверей, воріт і заслінок з нестандартною конструкцією. 

  Замки навісні Extra Rolinson 60 мм довга дужка відрізняються від інших замків своєю універсальною комплектацією. Такий навісний замок можна запросто використовувати на будь-якому типі дверей. Він чудово адаптується до форми вушок і при необхідності його можна переважити на інші двері. Варто також зробити акцент на тому, що замки навісні Extra Rolinson 60 мм довга дужка оптом купують багато, адже вони найбільш доступні за вартістю. У них закладено прекрасне співвідношення ціни і якості.

  Таким чином, замок - це практичний інструмент, який має високий рівень захисту. Нові моделі комірних замків випускаються на ринок з урахуванням всіх тенденцій і потреб покупця. Додаткові ступені захисту на комірних замках укладені в укріпленому корпусі, у застосуванні більш складних сплавів металу, а також у використанні кодових механізмів замість стандартного ключа.
  Ціна на замки навісні Extra Rolinson 60 мм довга дужка можуть варіюватися в різних цінових діапазонах. Вартість тієї чи іншої моделі залежить від компанії-виробника. Брендові замки максимально наближені до стандартів якості, тому вони знаходяться в ранзі дорогих товарів. Однак, доступна ціна - це не завжди показник низької якості. Приміром, широку розповсюдженість на ринку мають товари від виробників з Китаю.

Китайський замок - це досить солідна захист. Варто відзначити, що для захисту господарського приміщення важливо поставити добротні двері. Якщо у вас встановлена заслінка з пухкого дерева, то ніякої замок не допоможе вам уберегтися від розкрадання. Для кріплення навісного замка необхідно обладнати спеціальні врізні вушка з металу. Вони можуть кріпитися на заклепках або на металевому каркасі. Це також важливий момент, тому що ненадійно прикріплена вставка дозволить зламати двері на склад навіть без злому хитромудрого замка. У кожному разі, покупка хорошого навісного замка - це розумна інвестиція, тому що така річ ніколи не буде припадати пилом в гаражі

Аксесуари