Розпродаж! Замки навісні Extra Rolinson 40мм довга дужка Збільшити для перегляду

Замки навісні Extra Rolinson 40мм довга дужка

ZNERD40

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$1.40

Найменша кількість товару для замовлення є 12

Add to wishlist

Характеристики

размер40MM

Інформація

Замок навісний Extra Rolinson 40мм довга дужка

За своєю конструкцією класичний замок складається з: дужки і нижнього масивного корпусу.

 Замки навісні Extra Rolinson 40 мм довга дужка відрізняються незвичайною конструкцією знімною частини замку. Вона більш витягнута і тонка. А навісний замок з короткою дужкою, як правило, має велику товщину металу і значну вагу. Вибирати той чи інший вид замку необхідно у відповідності з тим, як ви плануєте його надалі використовувати.
  Замки навісні Extra Rolinson 40 мм довга дужка оптом набувають багато, адже вони хороші тим, що вони можуть адаптуватися до будь-якої конструкції дверцята. Такий замок без особливих зусиль з'єднає дві частини запірного механізму і не принесе в процесі експлуатації зайвого клопоту користувачеві. За рахунок вузького простору між двома частинами дужок, зломщикові буде вкрай важко його зірвати. Разом з тим, фіксація дужок в замковій системі дуже щільна і надійна.

  Класичні замки навісні Extra Rolinson 40 мм довга дужка можуть відрізнятися за принципом з'єднання. Розрізняють висувні і відкидні типи навісних замків. Відкидна дужка зручна в тому випадку, якщо вам доводиться одягати замок на масивні вушка з незручним розташуванням. Щоб закрити двері з таким механізмом, можна просто зняти дужку з замку, протягнути її в наявний отвір, а вже потім приєднати замковий механізм. Якщо ж у вас виникають складнощі із закриттям такого типу замка, то на допомогу в практичному плані прийде замок з висувною верхньою частиною. Вона не відвалиться і не заподіє вам зайвого дискомфорту у використанні.
  За своїм призначенням замки навісні Extra Rolinson 40 мм довга дужка щонайкраще підійдуть для:

  • закриття погребів
  • горищ
  • шафок із металевими засувами
  • комор та літніх кухонь.

Якщо вам незручно просмикувати товсті збиті дужки через вушка дверей, то використовуйте замки з тонкими елементами. За рахунок сталевої основи, вони не менш надійні. Проте, в процесі експлуатації, вам буде набагато простіше відкривати замок і замикати двері навіть у темряві. Перед покупкою замку постарайтеся кілька разів прокрутити механізм ключем. Неопрацьований механізм може стати причиною поломки замку. Він буде заклинювати і принесе багато клопоту. Протестуйте свій товар перед покупкою або звертайтеся за обновками до асортименту перевірених інтернет-магазинів.

Аксесуари