Зажим для акумулятора 500 А Збільшити для перегляду

Зажим для акумулятора 500 А

ZDA500

Новий товар

Затискач для акумулятора 500 А

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$1.40

Найменша кількість товару для замовлення є 20

Add to wishlist

Інформація

Затискач для акумулятора 500 А

Кожен рано чи пізно стикається з потребою придбання затискачів для акумулятора. Такі сполучні затиски допоможуть вам швидкого і якісно з'єднати і ізолювати дроти за допомогою одних тільки плоскогубців, або ж спеціального інструменту який зможе обжати і зачистити провід.

Головною перевагою затискачів для акумулятора можна вважати той факт, що з'єднання і ізоляція будь-якого проводу може проводиться в одну мить.

Безперечно, до плюсів затискачів для акумулятора слід віднести впевнену фіксацію дроти, якщо порівнювати їх зі спіральними соединителями, в яких на дроти накручується пружина. Величезним плюсом є використання ланцюгів, які мають високе навантаження, що так само не можливо при використанні спіральних затискачів.

І до третього перевазі слід віднести те, що перед з'єднанням з пружиною вам і зовсім не потрібно в точності підбирати розмір з'єднувача, а дроти вже в обтиснутому стані не зможуть роз'єднати, ви можете підібрати середній діаметр з'єднувача і при цьому використовувати його майже для всіх випадків. До недоліків можна віднести той факт, що затискачі для акумулятора можна багато разів використовувати.