Сокира уральська 0.9 кг

LA-41

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$5.60

Add to wishlist

Інформація

Уральська кована сокира

  Сокира проводиться з деревини твердих листяних порід і має захисне покриття. Щоб уникнути корозії лезо додатково обробляється спеціальним лаком.

Сокири, сокири оптом, сокира уральська 0,6 кг

  Цілком універсальним інструментом можна вважати сокиру. Як правило, його ми широко застосовуємо не тільки ви побуті, а й беремо з собою на полювання, в туристичний похід, на риболовлю, та й просто коли з сім'єю в вихідний день вибираємося на пікнік.
   Сьогодні все сокири представлені на сучасному ринку в такому великому розмаїтті, що повірятися в ньому може не тільки новачок, але і будь-який фахівець.

Види сокир:

  • До першого виду слід віднести всі теслярські сокири. Йому, як правило, характерна пряма рубає частина і використовують його найчастіше для всіх столярних робіт. Не рідко саме цей вид сокири і застосовують для господарських потреб.
  • Якщо ж ви шукайте сокиру для того, щоб можна було швидко розколоти дрова, тоді вам потрібні сокири колуни. Його рубило виробники для зручності експлуатації спеціально виготовляють у вигляді призми, яка має три кути. А з метою безпечного експлуатування виробники такі сокири постачають досить-таки потужною і довгою рукояткою.
  • Туристичні сокири, як правило, досить легкі і невеликі за розмірами, обов'язковим атрибутом до нього буде чохол, для безпечного носіння. За рідкісним випадком набувають для господарських потреб лісорубний сокиру, адже ці моделі є найважчими і для них характерно не тільки масивна рукоятка, а й досить-таки важка рубає частина.

  Якщо вже у вас попереду придбання сокир оптом, то слід звертати увагу першочерговою справою на його лезо, воно повинно бути досить довге, щоб різати або ж розколоти предмет. Останнім часом найкращими визнані всі сокири, які заточені під кут 40 градусів. Не варто вважати, що гостре лезо - це вищий гарант якість. Безумовно, дуже гостре лезо чудово виконує свою ріжучу завдання, проте є і зворотна сторона - гостре лезо дуже швидко почне тупіться. Та й до того ж якщо ви націлені на придбання сокири для зрубу дерева, тоді з цими завданнями легко впораються і сокири з тупою рубає частиною.
   Якщо треба вам купити сокири оптом то слід звернути особливу увагу і на рукоятку (топорище), на його довжину, вага, якість. Як правило, виготовляють його з різною деревини. Одними з кращих визнаю топорище з берези, проте і інші види мають свої переваги. Незважаючи на те, з якого матеріалу буде зроблена рукоятка вона обов'язково повинна мати на кінці потовщення.
  Ну і в останню чергу, щоб точно не помилитися у виборі необхідно і знати все про самих передових і сучасних виробниках. На сучасному ринку ви знайдете безліч моделей і варіантів не тільки радянського виробництва, а й варіанти сокир від американців, фінів, французів, німців, і, звичайно ж, куди в справі виробництва без китайців.

Технічна інформація:

  • Марка стали 60Г
  • Твердість стали 48-57 HRC
  • Ширина леза 135 мм
  • вага 1 кг
  • ГОСТ 18578-89