Віконний термометр жаба

LM-80

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$1.50

Add to wishlist

Інформація

Віконний термометр жаба

 Ця жаба-термометр має чотири усмоктувальні-чашоподібні ноги, тому він може дотримуватися зовнішньої частини вікна. Цей термометр виконаний з міцного пластику.

Особливості:

  • Чотири (4) присоски для вікна програми
  • Розмір: 6,89 дюймів в довжину, 1 дюйм у висоту, 9,2 дюйма в ширину

    Ні для кого не секрет, що наявність вуличного градусника на вікні, навіть в міській квартирі, це незаперечний «плюс». У будь-який момент ви можете подивитися на градусник, визначити, наскільки комфортна зовнішнє середовище сьогодні, і одягнутися в точності по погоді. Купуючи такий домашній інструмент, мало хто дійсно правильно його розміщує. Через це часто градусник показує неправильну температуру. В першу чергу, варто відзначити, що кріпити фюзеляж будь-якого вуличного термометра необхідно виключно з північного боку. Віконний термометр жаба постійно буде обманювати вас, якщо ви повісите його з боку сонця. Справа в тому, що на теплій стороні градусник природним чином буде нагріватися від дії сонячного світла. Ви, напевно, відчували таке відчуття осінніми днями, коли на сонечку стає тепло, а в тіні розумієш, що ця теплота оманлива.

   Віконний термометр жаба на північній стороні буде показувати завжди справжню температуру. Це показники градусника в тіні, які найчастіше використовують у своїх прогнозах метеорологи. Разом з тим, якщо ви купили не віконний термометр жаба, а більш сучасний електронний градусник, але його можна розміщувати в будь-якому місці. Цікаво те, що разом з сучасними градусником при покупці ви отримуєте так званий технічний паспорт. Власне на подібному аркуші паперу виробники вказують параметри радіуса дії приладу, а також інші експлуатаційні характеристики. Показання такого приладу будуть вірними і надійними тільки в тому випадку, якщо радіус дії зазначений в межах не менше 30 метрів. Багато вирішують купувати простий і доступний віконний термометр жаба оптом, адже це дуже вигідну пропозицію. За низькою ціною ви обзаведетеся якісними приладами, які зможете подарувати всім своїм близьким.