Сокира тактична Y5000, туристична, похідна, мультифункціональна 4 в 1 з чохлом, GP5 Збільшити для перегляду

Сокира тактична Y5000, туристична, похідна, мультифункціональна 4 в 1 з чохлом, GP5

LM723-155

Новий товар

Сокира тактична Y5000, туристична, похідна, мультифункціональна 4 в 1 з чохлом, GP5

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$16.50

Add to wishlist

Інформація

Сокира тактична Y5000, туристична, похідна, мультифункціональна 4 в 1 з чохлом, GP5

Сокира тактична є мультифункціональним виробом, що складається з декількох корисних інструментів:

сокира: 1 шт
подовжувач: 2 шт
ніж з прямим та серейторним заточуванням: 1 шт
магнієве кресало: 1 шт
свисток: 1 шт
склобій: 1 шт
компас: 1 шт


Характеристики
Вид Тактичні сокири
Матеріал Сталь
Колір чорний
додаткові характеристики
Комплектація:
сокира: 1 шт
подовжувач: 2 шт
ніж з прямим та серрейторним заточуванням: 1 шт
магнієве кресало: 1 шт
свисток: 1 шт
склобій: 1 шт
Країна реєстрації бренду Китай


Але ж ти взяв усе найнеобхідніше!
Це стає актуальним, якщо ви збираєтесь кудись пішки. Уявіть, Ви знаходитесь на відпочинку, риболовлі, полюванні, або в поході! Завжди хочеться взяти лише ті речі, які справді необхідні. Всі ми знаємо, якими непідйомними можуть бути сумки та рюкзаки.

Якщо все ж таки зібралися на природу, що взяти з собою? Так, обов'язково потрібно взяти ніж, без якого просто не обійтися! Що ще? Щоб ви ще взяли таке, без чого відпочинок буде не таким уже й відпочинком? Хоча похід, якщо ви у поході, важко назвати відпочинком у принципі. Ну, що є ідеї?



Що ж узяти ще?
Так, ви маєте рацію – у такі заходи потрібно обов'язково взяти сокиру! З сокирою ви і нарубаєте дрова, і заготовите матеріал для укриття, та й у приготуванні їжі сокира не стане зайвою.

Так, дійсно, вага речей, які ви берете із собою відіграють велику роль.
З тактичною сокирою Y-5000 такої проблеми не буде в принципі. При вазі всього в 880 гр. він має необхідну міцність, достатню, щоб нарубати невеликих гілок або полін, так необхідних для розведення багаття. Ви впали в річку і всі ваші речі промокли, у тому числі сірники? – теж не біда! У комплекті до тактичної сокири йде спеціальне кресало, за допомогою якого ви зможете обов'язково запалити полум'я та зігрітися. Втратили ніж? Так, ви вже здогадалися, тактична сокира Y-5000 мультифункціональна і в комплекті до неї, йде ще й невеликий ніж, і навіть компас. Ручка сокири розбірна і складається з трьох колін, сокира загальною довжиною 40 см без проблем поміститися в рюкзак, не займаючи багато місця. Не забули і про спеціальний захисний чохол, який захистить від небажаних порізів про лезо сокири.

Купувати чи ні?
Купуючи тактичну сокиру Y-5000 собі чи другу в подарунок, знайте - ви не вирішуєте проблеми нарубати дров на зиму або нарубати дерев, з яких, надалі зробите хатинку на галявині ... так, для цього є спеціалізована амуніція. Кожна річ повинна виконувати ті завдання, для яких була виготовлена. Тактична сокира Y-5000 буде незамінним помічником для завдань, про які ми говорили.