Клеевой пистолет Heli HL-A60-100W Збільшити для перегляду

Клейовий пістолет Heli HL-A60-100W

B5-13

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$5.30

Add to wishlist

Інформація

Характеристики клейового пістолета

       Компонент нагрівального елементу (клейовий пістолет) виготовлений з електричного опору позитивної температури (PTC). Він дуже швидко нагрівається, автоматично регулюючи температуру. Температура товару не способу підвищуватися, коли пістолет нагрівається до розрахункової температури клею. Таким чином, цей процес жодним чином не перешкоджає тому, що клей-пістолет пошкоджується в результаті перегріву компонента нагрівача. Термін його зберігання залежить від експлуатації та обслуговування.
       Звернемо увагу, що сила електрики (харчування в Ватах) в будинку не повинна пробивати клейовий пістолет. Цей продукт ізолюється, якщо сила електрики (харчування) 3750 В / хв. Тому бажано працювати з запобіжником. Для гарячого розплавленого клею нормально використовувати живлення від 100 В до 240 В, не допускаючи електричної напруги. Таким чином, робота з клейовим пістолетом обмежується, завдяки тому, що всередині є запобіжник, тому використання пістолета є більш безпечним.
Цільове використання приладу або сфера його застосування

 

Опис клейового пістолета носить такі характеристики.

Це солідний інструмент, схожий на однойменне зброю. Його сфера використання різна:

  •      склеювання частин іграшкових моделей;
  •      приклеювання частин штучних квітів, різдвяної ялинки.
  •      виготовлення різних прикрас, елементів декору і сувенірів, також склеювання виробів з металів.
  •      Міцне з'єднання продуктів з деревини, а також робота з картковою папером і т. Д. Цей клееевой пістолет актуальний для скленіванія скла, кераміки, гуми, кожи, пенопаласт і тканина не виняток.

Опис процесу роботи

       Клейовий пістолет - це солідний інструмент і серійний продукт, який на практиці використовує термоклей діаметром від 10,8 мм до 11,5 мм. Кінцевий продукт на виході - розплавлений клей.
       Механізм роботи клейового пістолета наступний: - вставте клейовий стрижень в клейовий пістолет (для цього є спеціальна ніша в дулі пістолета), направте в трубку пістолета, натисніть на джерело живлення (попереднє нагрівання - від 5 до 8 хвилин), засуньте кнопку до упору і тоді спокійно видавлюйте розплавлений клей. До речі, цілком реально контролювати кількість розплавленого клею самостійно.
       До тих пір поки клейовий пістолет працює, розплавлений клей завжди буде в готовому вигляді, тобто його кількість невичерпно за один раз. Немає необхідності видавлювати розплавлений стрижень весь відразу. Закінчили роботу, тоді вимкніть блок живлення. Включайте його кожен раз, коли є необхідність використовувати клейовий пістолет на практиці. Зверніть увагу: попередній нагрів - 5-8 хвилин.


Запобіжні заходи

       Клей для гарячого розплаву (стрижні) - це високотемпературний продукт. Відповідно до лінійкою продуктів бажано використовувати розплавлений клей відповідної специфікації. Якщо клієнт використав не той розмір клейових стрижнів, то це серйозна проблема і вона носить характер - термоклей рефлюксу, тобто мова йде про пошкодження термоклею і, можливо, клейового пістолета при високій температурі.
       Не торкайтесь ділянки сопла або розплавленого термоклею, оскільки вони працюють при високій температурі. Забороняється використовувати в ситуаціях, коли поруч з вами щось горить і вибухає. Клей може спалахнути.
       Якщо клейовий пістолет не працює протягом 15 хвилин, тоді відключіть його. Це необхідно зробити, щоб запобігти прилипання клею, а то він його зашкодить.
       4. Коли клейовий пістолет в роботі, не піднімайте його, та й сопло не може піднятися вгору. Щоб запобігти прилипання розплавленого клею, потрібно працювати акуратно.
        Добре утримуйте пістолет, так як розплавлений стрижень може плавно переходити в трубку пістолета.
       Не витягуйте розплавлений стрижень з хвостовика клейового пістолета.
       Зберігайте пістолет для клею в сухому місці, недоступному для дітей, води і вологості.
       На цей інструмент є технічна характеристика.
 

Виготовлено в Китаї