Рукавички нейлонові Чорні пальці Збільшити для перегляду

Рукавички нейлонові Чорні пальці

423-4013

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$0.34

Найменша кількість товару для замовлення є 12

Add to wishlist

Інформація

Рукавички нейлонові Чорні пальці
Рукавички нейлонові "Чорні пальці" облиті Люкс 3/4, розмір 10. Посилені пальці.

Рукавички нейлонові з частковим покриттям долоні і пальців латексом мають високі показники механічної захисту при збереженні чутливості пальців.

Ергономічні за рахунок вентиляції тильній частині і щільного прилягання.

Забезпечують захист від впливу масел.

застосування:
складальні, складські, будівельні роботи; робота з інструментом, автосервіс.
В ОДНІЙ упаковці: 12 пар
Рукавичка з пальцями, нейлон глибокий обливши з'явилася на ринку з 2018 року. Здавалося б дуже короткий термін, але багато покупців встигли оцінити красу цих рукавичок навіть за такий час. За попиту споживачів ми зрозуміли, що рукавички затребувані, тому вирішили розширити лінійку цих виробів і стали завозити їх в трьох кольорах: салатовий, синій і помаранчевий.

Рукавичка має низку безперечних достоїнств. Серед них можна виділити глибокий обливши, це дозволить проводити маніпуляції з брудними предметами, працювати з землею, лакофарбової продукцією і т.д. і не боятися при цьому, що руки будуть забруднені. Іншою перевагою рукавички є її конфігурація, вона виконана так, щоб можна було зберігати чутливість пальців. Ви зможете взяти будь-який саморіз, шуруп, анкерний болт і т.д. при цьому ніяких складнощів не відчуєте. Однаково легко ви зможете працювати з електро та бензо інструментом. Крім цього, при роботі в таких рукавичках ваші пальці не будуть втомлюватися, матеріал гнучкий і податливий, що дозволяє зберігати сили в руках навіть ближче до кінця робочого дня.

Рукавичка з пальцями, сфера застосування.
Рукавички з пальцями, нейлон глибокий обливши щодо застосування своєму універсальних. Їх можна використовувати практично скрізь завдяки властивостям даної рукавички. Однак, можна виділити кілька затребувані сфери:

сфера ЖКГ
автомайстерні
садово-городні ділянки
окремі види будівельно - монтажних робіт і т.д.
Рукавичка з пальцями, правила догляду.
Рукавички не вибагливі в свій відхід, в більшості випадків їх достатньо піднести під струмінь води і легке потирання одна об одну видалити бруд. При цьому під час такої мийки їх можна навіть не знімати з рук. Якщо очистити їх не вдається, то можна використовувати мильні розчини. Повторювати процедури поки рукавичка не буде повністю очищена. Головне не залишати рукавички забрудненими на тривалий час, в іншому випадку видалення бруду може бути ускладнене.