Ручний обприскувач помповий 3 л Збільшити для перегляду

Ручний обприскувач помповий 3 л

ROP-3

Новий товар

Садовий обприскувач помпоаий 3 л

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$3.80

Add to wishlist

Інформація

Садовий обприскувач. Проблеми, пов'язані з покупкою цієї категорії товарів

Торгуємо хозтоварами для дачі оптом. Экономте гроші та дорогий час, купуючи садові обприскувачі- розпилювач, шланг для поливу, садовий насос. Такі покупки можна здійснити в інтернет-магазині Imar.com.ua. Садовий обприскувач як інструмент актуальний для саду та огороду. Товар продається птом.

Відвідувачі інтернет-магазину Imar.com.ua мають змогу ознайомитися з привабливими зразками, підказками, домашніми ідеями та інформацією про нові продукти від галузевих експертів, блогерів, постачальників.

Садовий помповий обприскувач: загальна характеристика товару

Ручний оприскувач, розпилювач помпою з телескопічною ручкою, пістолет для розпилення рідини - цей садовий інструмент, який актуальний для обприскування, поливання рослин та кустарників, їх підкормки. Також ним обприскують дерева середнього розміру, картоплю, миють стіни, скло, застосовують для інших робіт господарського характеру.

Будь-який оприскувач захищає рослини від бурянів, актуальний, щоб зволожити землю.

Найбільш актуальний у застосуванні помповий розпилювач. У нього використовується двоетапний принцип роботи - спочатку накачується повітря, а потім відбувається розпилення.

Накачайте помповий розпилювач за допомогою насоса, натисніть 1 раз на ручці, щоб подати воду і відпустіть, коли обробите усі рослини.

На баку розпилювача у багатьох випадках є шкала-мірило. Вона демонструє залишок вмісту.

Звернемо увагу, що запобіжний клапан спрацьовує у тому випадку, коли вичерпано тиск. У такий спосіб він відповідає за безпеку в процесі експлуатації нагнітача.

Деякі обприскувачі оснащені телескопічною подовжувальною трубкою. Она збільшує довжину, регулюючи струмінь.

Відмінна характеристика товару - ремінь. Він дуже зручний під час тривалої роботи з обприскувачем.

Якщо обприскувач ручний, то у ньому працює невеликій насос. У багатьох випадках обприскувач як інструмент легкий. Його практичність не обговорюється.