Мультиметр універсальний автомат MY 68

LM423-150

Новий товар

Мультиметр універсальний автомат MY 68

Ручний цифровий мультиметр MY68 з РК-дисплеєм та автоматичним/ручним діапазоном вимірювання

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$13.00

Add to wishlist

Інформація

Мультиметр універсальний автомат MY 68

Опис товару Мультиметр універсальний автомат MY 68
Мультиметр MY 68 – універсальний вимірювальний прилад від Mastech. Вимірює основні параметри, а також частоту та ємність. Реалізовано функцію утримання показань. Є окремий роз'єм для тестування транзисторів. Відмінне поєднання точності, надійності та вартості.

Особливість мультиметра Mastech MY 68:
Конструкція. Розглянута модель виготовлена з міцного пластику та одягнена в прогумований чохол. Він захищає від ударів, падінь та інших механічних ушкоджень.

Основні елементи розташовані на передній панелі приладу. У верхній частині великий та чіткий екран. Під ним розташувалися функціональні кнопки і спеціальний роз'єм для перевірки транзисторів. Центральну частину займає перемикач режимів вимірів. А в самому низу – отвори для підключення щупів.

Функція утримання показань. Для того, щоб зафіксувати результати виміру на якийсь час, можна скористатися кнопкою "DATA-H". При повторному натисканні функція деактивується.

Вимірювання мультиметра Mastech MY 68, що проводяться:
Мультиметр Mastech MY 68 здатний проводити всі основні виміри:

постійна напруга: 1000 В;
змінна напруга: 700 В;
змінний струм: 10 А;
постійний струм: 10 А;
опір: 32,6 МОм.
Крім того, пристрій може вимірювати частоту до 150 кГц і ємність до 326 мкФ.

Як практично у всіх мультиметрів, тут також реалізована можливість перевірки електричного ланцюга за допомогою звукового дзвоника, а також тестувати діоди.

Окремий роз'єм для тестування транзисторів. Мультиметр Mastech MY 68 може проводити перевірку транзисторів, але тут не обов'язково скористатися вимірювальними щупами. Можна скористатися окремим гніздом, спеціально розробленим для цього.

Автоматичний вибір діапазонів. Універсальний мультиметр Mastech MY 68 оснащений автоматичним вибором діапазонів вимірів. Це означає, що для проведення вимірювань необхідно просто виставити перемикач у положення, що відповідає певній величині, а діапазон пристрій визначить самостійно.

У будь-який час ви можете купити мультиметр Mastech MY 68 у магазині Electronoff. Фахівці компанії завжди готові допомогти вибрати вимірювальні прилади, надавши професійну консультацію. Широкий асортимент товарів нашого інтернет-магазину, а також найкраща ціна на мультиметр Mastech MY 68, не залишать вас байдужими. Якщо ви мешканець столиці – наші кур'єри можуть доставити покупки у день замовлення. Для мешканців інших міст ми пропонуємо швидку доставку по Україні поштовими сервісами. На всю продукцію поширюється розширена гарантія та післягарантійний сервіс.

Технічні характеристики мультиметра Mastech MY 68:
Постійна напруга: 1000 В;
Змінна напруга: 700 В;
Змінний струм: 10 А;
Постійний струм: 10 А;
Опір: 32,6 МОм;
Вхідний опір: 10 МОм;
Місткість: 326 мкФ;
Пам'ять "HOLD": +;
Частота: 150 кгц;
Коефіцієнт посилення транзисторів h21: до 1000;
Режим «продзвонювання»: <50 Ом;
Діод-тест: +;
Живлення: 9В (типу NEDA 1694, Крона ВЦ);
Розміри: 9.1×18.9×3.1& см;
Вага: 310 г;