фанарик-Электрошокер Титан 1108 Збільшити для перегляду

Ліхтарик електрошокер Титан 1108

AH-1108

Новий товар

Ліхтарик електрошокер Титан 1108

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$8.50

Add to wishlist

Інформація

Електрошоке1108 Титан

Електрошокер нової моделі Рolice 1108 - це унікальна новітня розробка серед безлічі ударопрочних шокеров такого ж типу. Це незамінний пристрій допоможе своєму власникові постояти за себе і відчути повну безпеку. Найновіша розробка цього року! Незамінна річ для тих, хто справді дбає про власну безпеку! На корпусі нового електрошокера Рolice 1108 Titan є спеціальний затискач, який дозволить прикріпити шокер на ремінь і розмістити на поясі для зручності і поліпшення швидкості реакції. Задня частина містить необхідний для виключення випадкового спрацьовування запобіжник. У більшості випадків у електрошокерів система влаштована таким чином, що коли цей запобіжник вимкнений, то неможливо, звичайно, скористатися шокером, що логічно, але також і ліхтарем, що не дуже-то зручно. У новій унікальній моделі електрошокера Рolice 1108 Титан питання з цим недоліком вирішили остаточно і тепер цілком можна користуватися ліхтариком навіть з вимкненим запобіжником.

Особливості електрошокера 1108 Titan
Шокер 1108 має розрядну частину коронараного типу, забезпечуючи таким чином повну безпеку при використанні приладу. Електроди коронарного типу можуть видавати не одну, а відразу дві дуги, за рахунок чого і забезпечується максимальний ефект впливу електрошокера.

Безумовно, такий прилад оснащений великою кількістю різних запобіжників на можливість випадкового включення, основний же вимикач розміщений біля зарядного пристрою на торці. Він здатний повністю вимкнути пристрій. Другий, у вигляді повзунка, запобіжник можна знайти на середині корпусу електрошокера Рolice 1108 Titan, саме він дозволяє включати різні варіанти режимів освітлення. Також є кнопка, яка регулює режим включення і режим вимкнення, яка знаходиться на зворотному боці електрошокера.

Переваги шокера поліції 1108 Титан

Електрошокер Рolice 1108 поєднує в собі абсолютно незамінні унікальні нововведення. Крім найсильнішого розряду, який здатний оглушити дорослого чоловіка на кілька хвилин, уваги заслуговує особливий ліхтарик в цій моделі. Він може працювати в режимі середньої яскравості, максимальної яскравості, а також в режимі стробоскопа, який може виявитися корисним в найнесподіваніший момент. Також завдяки цьому нововведенню можна буде економити саму енергію акумулятора, а значить заряджати електрошокер Рolice 1108 Титан знадобиться значно рідше, адже далеко не завжди є реальна необхідність користуватися ліхтариків у всю його потужність.

Ліхтарик - це справжнє відношення моделі Рolice 1 108, тут він яскравий і потужний. З таким ліхтариком зовсім не страшно, адже він здатний висвітлити світловим потік досить велику площу навколо вас, показавши на просвіт всі навколишні дерева або кущі в нічний час доби. Більш того, такого світлодіода досить буде навіть для засліплення дорослої людини, що спочатку дасть вам час і перевага і допоможе відлякати вороже і агресивно налаштованої людини або тварина. Саме такий ліхтарик піднімає електрошокер моделі Рolice 1 108 на планку вище всіх інших електрошокерів.

Ще однією особливою характеристикою електрошокера моделі Рolice 11008 титан вважається величина ємності його акумулятора. При тому, що потужність і термін експлуатації значно збільшений, на розмірі корпусу Рolice 1108 це не відбилося - електрошокер все так же компактний, зручний і поміщається в будь-яку сумку. Всі пристрій зроблено з досить міцного, але при цьому легкого металу. Спеціальне пристосування на корпусі дозволить вам носити свій електрошокер на поясі, наприклад, використовуючи спеціальний відповідний чохол.

==================

Важлива інформація: під час зарядки батареї категорично забороняється вмикати і перевіряти електрошокер. У 9 випадках з 10 шокер вийде з ладу і не буде потрапляти під гарантійний ремонт. Включайте шокер тільки тоді, коли він відключений від джерела 220 Вольт.

==================

Технічні характеристики електрошокера Рolice 1108:

Потужність: 30 Ватт

Напруга розряду: 20 000 000 Вольт

Торцевої запобіжник на корпусі

Вбудований ліхтар, що працює в трьох режимах

Вага: 335 грамів

Габаритні розміри пристрою: 245мм х 33мм х 52мм

Товщина пробою: до 60 ММ

Саморозряд: до 10% за місяць

Стробоскоп: є

Електрошокер моделі Рolice 1108 відмінно підійде для нейтралізації будь-якого живої істоти, яке може або хоче заподіяти вам шкоди. Такий пристрій годиться для самооборони, а іноді також для вирішення позаштатних ситуацій. Завдяки великій напрузі електрошокера Рolice 1108, він може пробивати одяг практично будь-якої товщини, ось чому з таким пристроєм боятися буде нічого.