Пістолет електричний для клею, 11мм 40Вт Збільшити для перегляду

Пістолет електричний для клею, 11мм 40Вт

LQ29-1

Новий товар

 Пістолет електричний для клею, 11мм 40Вт

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$1.00

Add to wishlist

Інформація

Пістолет електричний для клею, 11мм 40Вт, його функції:

  • Потужність: 40 Вт
  • Діаметр стрижня: 11,2 мм
  • Електроживлення: 230V, 50HZ
  • Місткість: 14-16 г / хв
  • Температура клейового складу: 200 ° С
  • Час розігріву: 5 хвилин
  • Розмір упаковки: 330x263x71 мм
  • Вага: 0.31 кг

Опис пістолета електричного для клею, 11мм 40 Вт:


Легкий пістолет електричний для клею, 11 мм 40 Вт дозволяє проводити монтажні та ремонтні роботи зі склеювання різних матеріалів у різних сферах діяльності. Пістолет дозволяє проводити роботи як стаціонарно, з кабелем живлення, так і мобільно, протягом обмеженого часу після нагрівання.


Пістолет електричний для клею, 11мм 40 Вт, пістолет електричний для кля 11 мм оптом


Не тільки на час ремонту, але і в перебігу життя, при складанні меблів при якихось творчих саморобки ми стикаємося з тим, що необхідно рівно і якісно нанести клей на якусь поверхню. А буває моменти, що пістолет електричний для клею 11 мм 40 Вт стає прямо-таки незамінним помічником.
Та й взагалі усі пістолети можна назвати воістину народним інструментів. Він не потребує якоїсь рекламі, агітації всі й так знають як його використовувати і в чому ж його головне призначення. І от коли доводиться вибирати пістолет ми попросту губимося у всій різноманітності і не розуміємо в чому ж одна модель відрізняється від іншого. щоб точно не помилитися у виборі, особливо коли треба купити пістолет електричний для клею 11 мм 40 Вт оптом необхідно розібратися в чому ж приховано їх якість.


Пістолет електричний для клею 11 мм 40 Вт далеко не інструмент першої необхідності, проте один він зможе впорається з такою кількістю завдань, що в багатьох випадках альтернативу йому знайти вам навряд чи вдасться.

Пістолет електричний для клею 11 мм 40 Вт відмінно за секунду склеїть найрізноманітніші деталі, адже нагрітого полимеру треба всього лише пара секунди щоб застигнути. А шов, проведений після такого пістолета буде надійним і міцним, тому можете ставити перед ним найвідповідальніші завдання. Такий пістолет послужить краще, ніж навіть ті ж рідкі цвяхи, і скріпить деталі набагато краще, ніж навіть суперклей. Більше того, речовина такого клею превосходно з'єднує не тільки звичний всім пластик, а й дерево, скло, склеїть навіть якісь шкіряні вироби, кераміку, гуму. Не під силу з'єднати такого клею хіба що бетон. Єдине, щоб роботі з пістолетом для клею була максимально простий необхідно очистити ті деталі і ту поверхню, які треба з'єднати. Також не варто наносити клей на поверхні, які можуть і будуть нагріватися. За допомогою пістолета для колія ви відмінно зможете заповнити пустоти, також він чудово виконує герметизацію. Не варто побоюватися клею і зовсім не містить ніяких токсичних речовин, навіть коли вона знаходиться в рідкому стані. Можете сміливо використовувати його у вологих приміщеннях, адже він чудово протистоїть волозі. Також варто відзначити і той факт, що один такий пістолет зможе заощадити клейкі речовини в кілька разів, а тому він окупиться вже після третього використання.