Туристичний газовий пальник YC-203 з п'єзо та безпечним з'єднанням Збільшити для перегляду

Туристичний газовий пальник YC-203 з п'єзо та безпечним з'єднанням

LM122-247

Новий товар

Туристичний газовий пальник YC-203 з п'єзо та безпечним з'єднанням

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$8.10

Add to wishlist

Інформація

Туристичний газовий пальник YC-203 з п'єзо та безпечним з'єднанням
Туристична газова горла YC-203
Туристична газова горла YC-203, що працює від газового балончика, допоможе вам впоратися з приготуванням або підігрівом їжі в польових умовах. Повністю автономна, тому що працює від газового балончика, який вставляється в спеціальний отвір зі шлангом (див. фото). Проста у використанні, не важка, малі габаритні розміри. Легко складається та розкладається. У комплекті є текстальний чохол для зберігання та транспортування. Не займе багато місця у вашому рюкзаку.

Характеристики
Основні
Країна виробник Китай
П'єзоспалювання   Так
Тип балона Клапанний
Тип обладнання   Плита
Типи палива Газ
Стан Новий
додаткові характеристики
Оптимально для кількості осіб.
Вітрозахист Так
Комплектація
Газовий балон Ні
Плита Так
Кейс для транспортування Так

Опис Туристична портативна газова горілка Kovar ZT-203
Портативна газова плитка, зручна у використанні та транспортуванні. Плита газова складна (мініпліта в сохлі). Зручна в перевізці складна мініпіта з п'єзоподіллям та чохлом. Як паливо використовують газ, не різьблені балони. ZT203

Кожен власник газова плита Потрібно знати, що всередині, щоб захистити собі і своїх близьких. Оскільки поломку не завжди можна виявити відразу, варто звертати на всі дрібниці, наприклад:

Як горити конфорка;
Чи немає витіку газу;
Чи повністю згоряє паливо;
Твердо горить полум'я чи ні.
У будь-якому випадку потрібно знати, як усунути дрібні непорозуміння чи хоча б через що вони відбуваються. Всі газові плити мають певні системи, які відповідають за роботу:

Несуча система — це шафа зі спеціальної сталі з кількома вентиляційними ходами. Ця система не так просто зламати, адже її роблять з думкою, що несуча споруда може завдати шкоди, хіба що величезній кувалді.
Газова система - це також крани, конфорки або газові горілки.
Система контролю та управління відповідає за термометр, таймер та мікропроцесор.
Система газового контролю — це термопар з електромагнітною клямкою.
Деякі газові плити обладнані електропідпалюванням. Могутня іскра в 10-20 кВт не потребує ізоляції, тому що електрична міцність усієї газової суміші набагато нижча, ніж у повітря.

Газовий контроль у плиті не контролюється електронікою, оскільки він складається лише з двох вузлів: термопара з клапаном і проволоки, які їх сполучають. Особливості газового контролю в тому, що плам'я гасне, термопара охладжується, засулинка з клапана падає і як газ перекриється.

У будь-якому випадку, коли купуєте плити, запасіться і дістанете газові пальники оптом. Адже вони можуть знадобитися в найгірший момент. Адже газові пальники потрібні для того, щоб стійко горів газ. Принципом роботи горлок є змішування палива та кислорода, завдяки чому суміш горить рівномірно на виході з відчинки горілки. Потрібно також придбати Насадка на газову горлянку.

Усі пальники мають певну потужність, наприклад, мінімальну, максимальну та алемінальну. Якщо ви бачите, що при згоранні газу йде чад або ж полум'я тьмяні тоді варто викликати майстра або якщо у вас є достатні кваліфікації розібрати і подивитись на саму проблему. Якщо ж одна плита погано працює, то, найімовірніше, засміялася діра (жиклер), яку можна власноруч прочистити, не вибираючи плити. Якщо ж погано горити всі конфорки, то швидше за все через низький тиск газу.

Все це треба робити, тільки з обережністю

Характеристики:

Розмір підшаблону: 145 x 110 мм
Вес 540 г (модель 203)
Паливо: бутан-пропанова суміш
Сила: 2800 W
Підпалювальний п'єзоподіль
Час роботи: від 1,5 до 3 годин (залежно від сили пламени)