Туристическая газовая горелка YC-203 с пьезо и безопасным соединением

LM122-247

Новый товар

Туристическая газовая горелка YC-203 с пьезо и безопасным соединением

Подробнее

За этот товар не начисляются бонусные баллы.


$8.10

Описание

Туристическая газовая горелка YC-203 с пьезо и безопасным соединением

Туристическая газовая горлка YC-203
    Туристическая газовая горлка YC-203, работающая от газового баллончика, поможет вам справиться с приготовлением или подогревом пищи в полевых условиях. Полностью автономна, потому что работает от газового баллончика, который вставляется в специальное отверстие со шлангом (см. фото). Простая в использовании, не тяжелая, малые габаритные размеры. Легко складывается и разлагается. В комплекте есть текстальный чехол для хранения и транспортировки. Не займет много места в вашем рюкзаке.

Характеристики
Основные
Страна производитель Китай
Пьезоросжигание   Да
Тип баллона Клапанный
Тип оборудования   Плита
Типы топлива Газ
Состояние Новый
Дополнительные характеристики
Оптимально для количества человек 1
Витрозащита Да
Комплектация
Газовый баллон Нет
Плита Да
Кейс для транспортировки Да

Опис Туристична портативна газова пальник Kovar ZT-203 Примус
Портативна газова плитка, зручна у використанні та транспортуванні. Плита газова складна (мініпліта в сохлі). Зручна в перевізці складна мініпіта з п’єзоподільом і чехлом. Як паливо використовують газ, не різьблені балони. ZT203

Кожен власник газова плита Потрібно знати, що всередині, аби захистити себе і своїх близьких. Оскільки поломку не завжди можна виявити відразу, варто звертати на всі дрібниці, наприклад:

Як горить конфорка;
Чи немає витіку газу;
Чи повністю згоряє паливо;
Твердо горить полум'я чи ні.
У будь-якому випадку потрібно знати, як усунути дрібні непорозуміння або хоча б через що вони відбуваються. У всіх газові плити є певні системи, які відповідають за роботу:

Несуча система — це шафа з спеціальної сталі з декількома вентиляційними ходами. Ця система не так просто зламати, адже її роблять з думкою, що несуча споруда може завдати шкоди, хіба що величезній кувалді.
Газова система — це також крани, конфорки або газові пальники.
Система контролю і управління відповідає за термометр, таймер і мікропроцесор.
Система газового контролю — це термопар з електромагнітною защелкою.
Деякі газові плити обладнані електропідпалюванням. Могутня іскра в 10-20 кВт не потребує ізоляції, тому що електрична міцність усієї газової суміші набагато нижча, ніж у повітря.

Газовий контроль у плиті не контролюється електронікою, оскільки він складається лише з двох вузлів: термопара з клапаном і дроту, які їх сполучають. Особливості газового контролю в тому, що полум’я гасне, термопара охолоджується, засулинка з клапана падає і як газ перекриється.

У будь-якому випадку, коли купуєте плити, запасіться і здобудете газові пальники оптомАдже вони можуть знадобитися в найгірший момент. Адже газові пальники потрібен для того, щоб стійко горів газ. Принципом роботи горлок є змішування палива та кисню, завдяки чому суміш горить рівномірно на виході з отвори горілки. Потрібно також придбати Насадка на газову горлку.

Всі пальники мають певну потужність, наприклад, мінімальну, максимальну та алемінальну. Якщо ви бачите, що при згоранні газу йде чад або ж полум'я тьмяніє тоді варто викликати майстра або якщо у вас є достатні кваліфікації розібрати і подивитися на саму проблему. Якщо ж одна плита погано працює, то, найімовірніше, засміялася діра (жиклер), яку можна власноруч прочистити, не вибираючи плити. Якщо ж погано горить всі конфорки, то швидше всього через низький тиск газу.

Все це треба робити, тільки з обережністю

Характерики:

Розмір підшаблону: 145 x 110 мм
Вага 540 г (модель 203)
Топливо: бутан-пропанова суміш
Сила: 2800 W
Підпалювальний п’єзоподіль
Час роботи: від 1,5 до 3 годин (залежно від сили полум'я)