Міні горло (запальничка) EAGLE TORCH X-PEN Збільшити для перегляду

Міні горло (запальничка) EAGLE TORCH X-PEN

K122-13

Новий товар

Міні горло (запальничка) EAGLE TORCH X-PEN 

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$1.70

Add to wishlist

Інформація

Міні горло (запальничка) EAGLE TORCH X-PEN 

Однополум'яна запальничка.
Багаторазового використання, із замком, на підставці та з регульованим полум'ям
бутан у видимій області
Ідеально підходить для повсякденного використання та активного відпочинку, таких як кемпінг, риболовля, полювання, зварювання, плавка, ремонт трубопроводу, видалення фарби та ремонт ювелірних виробів.
Ремонт трубопроводу, видалення фарби та ремонт ювелірних виробів. Не тримайте запалення більше 30 секунд, це може продовжити термін служби запалювання.

Про продукт
Регульована бутанова запальничка генерує синє полум'я, стійке до вітру та працює під будь-яким кутом – навіть догори ногами! Це ідеальна запальничка для запалювання феєрверків, сигар, сигарет та багато іншого, особливо на відкритому повітрі.
Ідеально підходить для кулінарного використання професійним кухарем або кухарем-любителем. Це ідеально карамелізує ваш крем-брюле та навіть приготує м'ясо! Відмінно підходить для приготування їжі на кухні або в поході – готуйте смор за лічені секунди!
Легко заправляється бутаном (не входить до комплекту). При повній заправці бутаном ця запальничка зі струменевим пальником може працювати протягом тривалого часу.
Досягаючи температури до 2300°F, це найпотужніша запальничка на ринку! Він досить потужний, щоб його можна було використовувати для паяння дротів та інших механічних робіт та робіт із благоустрою будинку.
Оснащений підставкою та замком для використання без допомоги рук. Також є відкривачка для пляшок - носите всі необхідні інструменти одразу! Обтічний дизайн і ручка роблять його простим у використанні для всіх споживачів. Звертатись обережно.