Замок навісний Абасін 75мм Збільшити для перегляду

Замок навісний Абасін 75мм

SH75

Новий товар

Замок навісний Абасін 75мм, замки навісні Абасін 75 мм, замки навісні Абасін 75 мм опт

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$1.90

Найменша кількість товару для замовлення є 6

Add to wishlist

Інформація

Що може бути краще, ніж спокій за власне майно, яке знаходиться поза домом, а в гаражі, сараї. Не рідко люди стають жертвами грабіжників і зловмисників, але ж в таких додаткових прибудовах може зберігається щось цінне.

Вибрати замки навісні Абасін 75 мм оптом

Багато хто віддає перевагу купувати замки навісні абасін 75 мм оптом. Адже в такий легкий спосіб вони можуть захистити і гараж, і сарай, і якісь додаткові господарські прибудови. Замки навісні абасін виготовляють із загартованої сталі, а тому можете не сумніватися, що вони вже точно витримають лом, в такому замку неможливо висвердлити корпус. Виробники не забували про те, що цей замок буде експлуатуватися під відкритим небом, тому оснастили його відмінними антикорозійними властивостями. Щоб ці властивості не погіршувалися рекомендовано періодично змащувати замок захисним мастилом.

В навісному замку Абасін 75 мм довгі і товсті дужки.

Важливим фактором при виборі навісного замка є його взламоустойчівость, адже зломщики для проникнення в приміщення використовують найпростіші інструменти, такі як лом, монтування або гідравлічні кусачки. Відмінною перепоною їм стане загартована сталь навісного пристрою.

Пропонуємо вам китайські навісні замки лідируючих брендів: абасін, гусам, краб, пішак оптом на сайті lmar.com.ua компанії: "Лмар". Надійні і довговічні навісні замки ...
Для вас!