Новий Защитные сварочные очки Хамелеон с автозатемнением + чехол / Очки для сварочных работ / Очки сварщика Збільшити для перегляду

Защитные сварочные очки Хамелеон с автозатемнением + чехол / Очки для сварочных работ / Очки сварщика

LMR524-5

Новий товар

Защитные сварочные очки Хамелеон с автозатемнением + чехол / Очки для сварочных работ / Очки сварщика

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$3.99

Add to wishlist

Інформація

Захисні зварювальні окуляри Хамелеон з автозатемнінням + чохол / Окуляри для зварювальних робіт / Окуляри зварювальника

Опис


Окуляри для зварювання хамелеон з автоматичним затемненням - ідеальне рішення для захисту очей зварювальника при проведенні зварювальних робіт у режимах MIG, MAG або MMA у важкодоступних місцях, куди обмежений доступ у масці зварювання. Зварювальні захисні окуляри з авто світлофільтром забезпечують ідеальну видимість, ефективно блокують яскраве світло, захищають від теплового, оптичного, УФ та ІЧ випромінювання, а також від бризок та іскор металу. Вони мають ступінь затемнення 13 DIN і мають здатність автоматично змінювати її в залежності від інтенсивності світла. Ви зможете зосередитися на самій роботі, не витрачаючи часу на ручне налаштування ступеня затемнення та скорочуючи витрати на покупку окремих зварювальних шибок. Завдяки застосуванню передових технологій, вони моментально реагують на кожну зміну рівня освітлення та яскравість дуги, та дозволяють зберегти відмінну чіткість та контрастність зображення, що особливо важливо при виконанні точних та складних робіт зварювальним апаратом. Підзарядка батарейки походить від електродуги та сонячного світла.

Такі засоби індивідуального захисту легкі та зручні у використанні, що дозволяє газозварювальнику комфортно працювати протягом тривалого часу. Вони виконані з легкого та міцного матеріалу, мають регульовані по довжині дужки, знявши які можна використовувати девайс з еластичною стрічкою наголовної. Ремінь гумка дозволяє щільно фіксувати виріб на голові, завдяки чому воно відмінно прилягає до обличчя і не бовтається на голові, а також зручно тримати його на шиї, якщо даний елемент спецодягу необхідно зняти на якийсь час. Відмінно підійдуть для зварювальних робіт як чоловікам, так і жінкам з будь-якою формою обличчя, анатомічна форма забезпечує щільне прилягання та повний захист очей. Для зручного зберігання та транспортування поставляються у захисному чохлі.

Світлові окуляри зі скла хамеліон для напівавтоматичного зварювання виготовлені з міцних та надійних високоякісних матеріалів, які забезпечують тривалий термін служби. Вони стійкі до впливу високих температур, мають стійкість до подряпин і ударостійкої конструкції, що дозволяє використовувати їх у важких робочих умовах. Професійні окуляри для зварювання мають високоякісне оптичне покриття скла, яке захищає зір, не знижуючи рівень огляду. Ви можете бути впевнені у надійності та безпеці нашого засобу індивідуального захисту.

Неважливо, в якій сфері ви працюєте – інженерна справа, будівництво або металообробка – темні окуляри з автозатемненням для напівавтомата обов'язково стануть вашим вірним помічником. ЗІЗ підходить не тільки професійним газозварникам, а й їхнім помічникам, аматорам чи підсобним робітникам. Практично кожен чоловік потребує такої частини чоловічого робочого спецодягу, щоб при необхідності виконати газові зварювальні роботи вдома або на дачі, при проведенні ремонту в квартирі та будівництві нового будинку.

Подбайте про безпеку свого зору разом з нашими ергономічними та надійними окулярами для комфортних та безпечних зварювальних робіт навіть у важкодоступних місцях з обмеженими умовами роботи.
Комплектація
Окуляри для зварювання у чохлі - 1 шт.

Характеристики


Артикул LMR524-5
Окуляри зварювальника
Кріплення щитка На голову
Вид захисних окулярів Відкриті
Колір лінз автозатемненням хамелеон
Одиниць в одному товарі 1
Гарантія Без гарантії
Колір чорний
Матеріал лінз Органічне скло
Країна-виробник Китай
Особливості захисних окулярів: Регульований по довжині завушник, Скляні лінзи, Стійкість до високих температур, М'який носоупор