Новий Окуляри зварювальні хамелеон захисні для роботи зі зварюванням Збільшити для перегляду

Окуляри зварювальні хамелеон захисні для роботи зі зварюванням

LMR524-4

Новий товар

Окуляри зварювальні хамелеон захисні для роботи зі зварюванням

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$2.50

Add to wishlist

Інформація

Окуляри зварювальні хамелеон захисні для роботи зі зварюванням

Окуляри зварювальні хамелеон захисні для роботи зі зварюванням
Зварювальні окуляри хамелеон важлива річ при роботі зі зварюванням для Ваших очей. Окуляри для зварювання хамелеон із затемненням, яке регулюється автоматично. Окуляри зварювальні хамелеон з автозатемненням застосовуються для наступних робіт: аргонова зварювання, газове зварювання, зварювання TIG, електрична пилка.

Окуляри зварювальника хамелеон, у яких затемнення спрацьовує автоматично при високих та екстремальних температурах, надійно збережуть Ваші очі. Окуляри газозварювальника хаміліон витримують: різкі перепади температури, незначні пошкодження, підвищену запиленість. Окуляри зварювальні хамеліон мають регулятор душок. При використанні окулярів рекомендується застосовувати додаткові засоби та пристрої для захисту обличчя від впливу УФ та ІЧ випромінювань.

Робочий одяг для чоловіків та наша пластикова маска хамелеон – це ідеальне поєднання для безпечної роботи на будівництві. Окуляри захисні підходять для захисту від пилу та світла від пальника. Окуляри з лінзами виконані не зі скла, що є найбільш безпечним. Окуляри сучасні для електрозварювання, газорізача та газозварювання виконані з пластикової оправи, яка щільно лягає на обличчя.

Для зручності та комфорту носіння окуляри зварювальні виконані з автоматичним затемненням з вентиляцією від запотівання. Газозварювальні окуляри виконані з високоякісного пластику. Газовий інфрачервоний пальник, арганова зварювання та інші види робіт можна виконувати у наших окулярах. У комплекті для окулярів іде додатковий еластичний фіксатор. Широкі окуляри відкидні, вони мають м'яку гумову оправу, яку точно оцінить справжній професіонал. Окуляри подвійні для зварювальника хамелеон з автоматичним світлофільтром, призначені для очей звірника та помічника зварювальника від світлового, УФ та ІЧ випромінювання при зварюванні в режимах MMA, MIG-MAG, Plasma.

Маска захисна для тримера пластикова будівельна, щиток зашитний для обличчя, чорний

Зварювальні окуляри захисні хамелеон для роботи зі зварюванням

Манометр для шин PG-03 1/4 13мм, вимірювач тиску


Комплектація
Комплектація:

окуляри з автоматичним світлофільтром
еластична стрічка

Характеристики

Артикул LMR524-4
Тип Маска зварювальника
Тип світлофільтру Хамелеон
Ступінь затемнення 11 DIN
Ступінь затемнення в освітленому стані 4 DIN
Довжина, мм 150
Ширина, мм 140
Кількість в упаковці, шт. 1
Країна-виробник KT
Гарантія Без гарантії
Партномір 667
Колір чорний