Замок велосипедний 65 см Збільшити для перегляду

Замок велосипедний 65 см

VZ-65

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$0.65

Найменша кількість товару для замовлення є 10

Add to wishlist

Інформація

Замки велосипедні 65 см оптом, особливості

Рекомендований для захисту від угону:

  • колясок
  • велосипедів
  • мотоциклів і т.п.
  • Довжина троса 650 мм
  • діаметр троса 8 мм.


Технічні характеристики:

  1. Тип навісного замка: велосипедний
  2. Тип упаковки: хедер
  3. Автоматичне замикання: автомат
  4. Тип механізму секретності: циліндровий
  5. Тип циліндрового механізму: під англійський ключ
  6. Матеріал: ЦАМ
  7. Довжина троса 650 мм
  8. Матеріал троса сталь
  9. Діаметр троса 8 мм
  10. Трос сталевий, з силіконовою захистом.

   У сучасному світі велосипед стає найбільш затребуваним, динамічним і зручним засобом пересування. У числі іншого, велосипед є екологічним видом транспорту, використання якого не вимагає заправки пальним. Велосипед дозволяє успішно пересуватися по місту, огинаючи пробки, а також організувати захоплююче дозвілля на свіжому повітрі.

   Замок велосипедний 65 см дозволить вам без побоювань паркувати свій транспортний засіб у спеціально обладнаних для цього місцях. В європейських країнах велосипеди є своєрідним мейн-струмом. Це найпопулярніший засіб пересування, яке поступається по затребуваності тільки громадському транспорту. Попутно з економією і практичністю, велосипед поєднує в собі елементи тренажера, що заміняє регулярні заняття спортом.

  Замок навісний велосипедний 65 см - це незамінний аксесуар, який дозволяє без побоювань залишати велосипед на вулиці, коли вам потрібно зайти в офіс або в супермаркет. На відміну від західних тенденцій, в країнах пострадянського простору велосипеди не так популярні. Тому навіть в найбільшому місті не так часто побачиш велопарковку. Замок велосипедний 65 см допоможе вам впоратися зі зловмисниками, які готові накинутися навіть на таку дрібну мета, як звичайний велосипед. Якщо ваш двоколісний улюбленець потребує захисту, використовуйте перевага надійних і багатопрофільних підвісних замків.