Новий світильник / USB LED нічник / 1 шт / біле світло Збільшити для перегляду

світильник / USB LED нічник / 1 шт / біле світло

LMR724-220

Новий товар

світильник / USB LED нічник / 1 шт / біле світло

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$0.22

Add to wishlist

Інформація

світильник / USB LED нічник / 1 шт / біле світло

Опис

Якщо вам потрібно точкове освітлення для читання, підсвічування ноутбука, на природі або в авто - вам знадобиться світлодідний USB-світильник GSMIN. Невисока ціна, компактні розміри, універсальний роз'єм USB та відсутність акумулятора – основні переваги, які роблять гаджет максимально зручним в експлуатації.

USB-лампа (міні-світильник) - це компактний пристрій, який підключається до USB-порту і використовується для освітлення робочої області. Світильник є невеликою лампочкою, яка може бути підключена до комп'ютера, ноутбука, планшета або іншого пристрою з портом USB. Лампа має низьке енергоспоживання, що робить її економічною у використанні. Ліхтарик підійде як світильник для дому, кемпінговий для походів, з живленням від Power Bank, підсвічування комп'ютера, ноутбука або в салоні автомобіля, аварійного освітлення або безперервного підсвічування в приміщеннях. Не нагрівається під час тривалого використання. Мінімальне споживання енергії. Туристичний ліхтар; лампа у намет; дитячий нічник; дитячий світильник; дитяча лампочка.

USB лампочка стане в нагоді в автомобілі. Крім того, його можна включити на дачі або при вечірніх посиденьках на природі, єдине, що потрібно - це порт USB. Компактні розміри та легка вага Таких маленьких світильників ви ще не бачили та висвітлення вистачить навіть для читання. Живлення від USB Світильник не потребує підключення до розетки, періодичного заряджання або заміни батареї. Щоб увімкнути світло, підключіть його до USB-входу.

Комплектація

Міні USB нічник світильник - 1 шт
Тип USB-світильник
Колір білий
Температура світла, К 60000
Світло Денний білий
Матеріал плафона ABS пластик