Ліхтарик-лампа на акумуляторі Е27 12W Збільшити для перегляду

Ліхтарик-лампа на акумуляторі Е27 12W

LMR1023-10

Новий товар

Ліхтарик-лампа на акумуляторі Е27 12W

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$1.99

Add to wishlist

Інформація

Ліхтарик-лампа на акумуляторі Е27 12W

Акумуляторний ліхтарик-лампа працює так само, як і звичайна лампочка потужністю 12 Вт, коли є електрика. Але при відключенні світла лампочка продовжує світити від вбудованого акумулятора. Це чудовий варіант для освітлення під'їздів, коридорів, кімнат, кухонь та гаражів. Таку лампочку можна використовувати лише у світильниках відкритого типу.

Повністю заряджений акумулятор забезпечує до 2 годин роботи на максимальній яскравості, після чого лампочка згасає ще протягом 3 годин. Для повного заряду потрібно 4 години.

Акумулятор заряджається лише тоді, коли лампочка світиться від електромережі. Тому лампочку потрібно використовувати там, де світло зазвичай включене, наприклад, у залі в люстрі, у під'їзді, настільній лампі в роли нічника.

Лампа світить як від електрики, і від акумулятора, але світловий потік від акумулятора трохи менше. Якщо використовувати лампочку в люстрі на кілька патронів, можна комбінувати звичайні та акумуляторні лампи. Під час вимкнення електроенергії працюватимуть лише лампи з акумулятором, а за наявності світла всі встановлені лампочки.

Варто пам'ятати: щоб лампочка світила під час відключення електроенергії, вимикач повинен бути включений, а до мережі підключені побутові прилади, наприклад холодильник або електрочайник. Ці пристрої є навантаженням, яке відчуває лампочка. Якщо навантаження недостатньо, лампа не світитиме.

Заряджену акумуляторну лампочку можна використовувати як ручний ліхтарик. Для цього потрібно викрутити лампочку, охопити рукою цоколь і водночас нижню металеву частину. Лампочка світитиме.

Потужність 12 Вт
Колір світіння холодне світло (6400K)
Цоколь Е27
Світловий потік 800 лм (300 лм)
Напруга живлення 85-265 V
Довжина135
Ширина 70
Товщина 70
Температурний режим 0+40 С
Номінальна ємність батареї, Ач 1,2
Час роботи 4 г (2 г в активному режимі)