Тапенер садовий для підв'язки рослин зелений NEW-GREEN

LMR724-86

Новий товар

Тапенер садовий для підв'язки рослин зелений NEW-GREEN

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$16.99

Add to wishlist

Інформація

Тапенер садовий для підв'язки рослин зелений NEW-GREEN

Опис

Зверніть увагу на наш садовий тапенер від бренду Мадана! Він увібрав у себе все, що є краще від японського прототипу HT-R!
У вашому арсеналі інструментів садівник, садовий степлер стане кращим помічником для городу і саду, підв'язка помідор і підв'язка огірків, застосування опора для квітів і підв'язка винограду, стане легким і швидким процесом.
Тапенер для підв'язки рослин BZ-8 має доопрацьований і посилений механізм фіксації скоби та захисту ножа. Одним із найважливіших моментів це стопорний механізм, який захищає ніж при захопленні стрічки та міцний притискний елемент, що дозволяє надійно фіксувати стрічку та захищає від пошкоджень та викривлень притискний механізм загалом. Доопрацьований механізм заряджання скоби – відсунули, поклали платівку скоб, засунули! Нічого не гнеться, не губиться і можна працювати з дрібнішими залишками пластинки скоб.
Кришка заряджання стрічки дороблена штифтами, що виключили вигин пластику і тим самим значно збільшили термін експлуатації пластику. Заміна ножа відбувається малим відкручуванням одного болтика, заміни ножа та затягуванням болтика. Все просто та продуктивно, це ідеальний підв'язувач для рослин! Що даємо всі підстави зробити висновок, що Тепенер BZ-8 дуже надійний і довговічний, що дозволяє використовувати його протягом тривалого часу. Анти-корозійна обробка на високому рівні що робить наш тапенер не іржавіючим.
Однією з переваг топінера є його легкість, вага тапінера 445 грам, ергономічний дизайн через що легко сидить у руці для комфортної роботи на городі та теплиці. Універсальність використання в саду дивує, легко замінює кліпси для підв'язки рослин.
Купуючи садовий тапенер Мадана ви економите час і гроші, тому що він не тільки спрощує процес підв'язки, але і економить ваші сили. Ви зможете насолоджуватися своїм садом та отримувати задоволення від роботи в ньому. Цей інноваційний інструмент тапер дозволить вам швидко і легко підв'язувати рослини, а також забезпечить їм надійну опору та захист від пошкоджень.
Шановні покупці, зверніть, будь ласка, увагу!
1. Скоби можуть поставлятися як у звичайній помаранчевій упаковці, так і в упаковці "Агромадана". На якість скоб це не впливає.
2. Для кращої безпеки в деяких комплектах, скоби можуть знаходитися в коробці з тапенером. Уважно оглядайте комплектацію при отриманні!

Є різновиди підв'язувальної стрічки. Стрічку для Тапенерів виготовляє лідер з виробництва стрічок у Росії фірма Агромадана.

o Стрічка червона Товщина 150 мкр. Ширина: 11 мм. Витримує 4,5 кг. Довжина 30-60 м. Застосовується для підв'язки: томатів, огірків, винограду, квасолі, малини, саджанців та гілок.

o Стрічка Фіолетова: Товщина 130 мкр. - Ширина 11 мм. - Витримує до 4 кг.

o Стрічка зелена Товщина 110 мкр. Ширина: 11 мм. Витримує 3,5 кг. Довжина 40-80 м-коду.

o Оливкова стрічка посилена і температура розм'якшення вище 100 градусів. Товщина 140 мкр. Ширина 10 см. Довжина 38 метрів, ідеально підійде для сухої та зеленої підв'язки виноградної лози, томатів, огірків, малини, ожини, троянд, квітів, плодових дерев, ліан, перцю та інших рослин, а також для підв'язування рослин у теплиці.

Комплектація


Тапенер  - 1 штука

Характеристики


Матеріал
Матеріал Метал, Пластик, ПВХ (полівінілхлорид)
Країна-виробник Китай
Комплектація
Одиниць в одному товарі 1

Артикул LMR724-86
Тип Тапенер
Колір салатовий, червоний