Напилок плоский 150 Збільшити для перегляду

Напилок плоский 150

NP150

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$0.35

Найменша кількість товару для замовлення є 12

Add to wishlist

Інформація

 Якщо вже й розглядати питання шліфування металевої поверхні або ж дерев'яною, то не завжди і все мають на увазі роботу з використанням електроінструменту.

 Практично всі дрібні роботи проводяться за допомогою звичайного напилка плоского, дійсно в арсеналі будь-якого чоловіка такий інструмент часом стає незамінним, часто чоловіки вважають за краще купувати напилки плоскі оптом, щоб коли після закінчення певного часу з ладу виходив один інструмент, відразу ж можна було б його змінити і весь робочий процес не припинявся.

  Варто відзначити, що напилки плоскі 150 мм, 200 мм, 250 мм, 300 мм призначені як і для роботи з металом, так і для роботи з деревом. Якщо ж вам необхідно придбати напилок для роботи по металу, то за своєю структурою вони будуть тверді, виходячи з властивостей матеріалу, який оброблятимуть. У виробництві напилків плоских використовують, як правило, тверду леговану сталь, якій відповідають всі норми і заздалегідь передбачені стандарти.

 Якщо ж ви придбали напилок для обробки дерев'яних поверхонь, то ні в якому разі не застосовуйте його в роботах з металом.

 У такому випадку за зовсім короткий проміжок напилок затупиться і вельми швидко прийде в непридатність. Звичайно ж, всі інструменти необхідно використовувати за їх призначенням, адже тільки тоді ваш інструмент зможе прослужити вам максимально долго.

 Крім плоских напилків розрізняють і формою робочої частини:

  • круглі
  • зігнуті
  • прямокутні і трикутні.