Напилок трикутний 200 Збільшити для перегляду

Напилок трикутний 200

NT200

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$0.40

Найменша кількість товару для замовлення є 12

Add to wishlist

Інформація

Напилок тригранний 200 мм, напилок тригранний 200 мм оптом 


  Одним з найпопулярніших і затребуваних видів напилків є трикутні інструмент. У багатьох обивателів його можна знайти в домашньому наборі інструментів. Специфіка трикутного напилка полягає в тому, що він має гострі грані, розташовані в конструкції під певним кутом. Таким чином, напилок трехугольная 200мм найзручніше використовувати, коли вам необхідно попрацювати з поверхнею з прямими кутами в 30 або 90 градусів. На практиці для шліфування може бути використано відразу два бічних торця інструменту. Вони дозволяють домогтися правильних пропорцій і ідеальної гладкості. Правильне використання трикутного напилка дозволяє заощадити майстру час і зусилля на здійсниму операцію. Обробляючи дві грані поверхонь трехугольная напилком, ви зможете зняти рівні частини матеріалу, домагаючись максимальної точності. Найголовніше - використовувати необхідний вид насічки, щоб не зняти зайвого шару і не пошкодити поверхню заготовки.
  У побуті майстра, напилок трехугольная 200 мм може мати малюнок у вигляді одинарної насічки. Це найпоширеніший вид, який також може бути використаний не за призначенням. Його основний функціонал лежить в площині обробки поверхні кольорових металів. Якщо ви бачите перехресні лінії на поверхні напилка, то він застосовується для обробки більш тугоплавкого металу. Діаметр робочого леза залежить від того, наскільки велика поверхня обробки. Для роботи з дрібними деталями використовуються мініатюрні напилки довжиною менше, ніж сама ручка власника. Якщо вам необхідно здійснити обробку дерев'яної поверхні, то майстер порекомендує застосувати дугового або точковий вид малюнка. Він щадяще впливає на поверхню, дозволяючи домогтися потрібного ефекту.
Варто відзначити, що особливо цінним є напилок трехугольная 200мм з покриттям з дрібної алмазної крихти. Подібний вид напилків використовується виключно для обробки найважчих тугоплавких матеріалів. Як відомо, міцні метали піддаються механічному впливу тільки тих матеріалів, які в порівнянні з ними більш тверді. Використовувати діамантове напилення можна не тільки на тугоплавкої металі. Поверхня алмазного напилка важче шліфується, тому такий інструмент вважається більш довговічним. Ви можете купити напилок трехугольная 200 мм оптом в будь-якої конфігурації на сайті інтернет магазину.