Рукавички робочі стрейчева покрита спіненим силіконом Збільшити для перегляду

Рукавички робочі стрейчева покрита спіненим силіконом

LM725-1617

Новий товар

Рукавички робочі стрейчева покрита спіненим силіконом

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$0.60

Найменша кількість товару для замовлення є 12

Add to wishlist

Інформація

Рукавички робочі стрейчева покрита спіненим силіконом

Виробник: Китай

Матеріал: основа: нейлон-100%; облив: силікон

Опис товару:

клас в'язки: 13 клас, 3 нитки

колір нитки: салатовий

матеріал заливки: силікон

колір заливки: Блакитний та жовтий

Основні
Країна виробник Китай
Вид виробу Рукавички робочі
Розмір XL 10
Захист від ОПЗ та МВ
Кількість в упаковці 12 шт.
Колір блакитний

Нейлонове волокно не подразнює шкіру рук, поверхня пальців і долонна частина рукавички покрита тонким шаром міцного силікону, який підвищує зносостійкість виробів і зберігає високу чутливість пальців. Рукавички забезпечують відмінний захист для рук від механічних пошкоджень. Цей вид рукавичок застосовується для складських, сільськогосподарських, складальних робіт, в автосервісі, механічних, будівельних роботах.

Індивідуальний захист рук - це засіб індивідуального захисту робітника всередині технологічного процесу а й засіб захисту рук у побуті і під час робіт вдома й у саду. при виконанні будь-яких видів робіт існує висока ймовірність отримання пошкодження шкіри механічно (прокол, поріз), хімічно (роздратування, алергія, опік), термічно (опік).

У цю категорію входить комплекс засобів для захисту рук від зовнішнього фізичного, механічного, хімічного, термічного впливу.

Це однопалі робочі рукавиці, пошиті з різних видів брезента, тканини, джинси, комбіновані варіанти. Робочі п'ятипалі рукавички з синтетичних і натуральних ниток у різному відсотковому співвідношенні, з нанесенням ПВХ на долоню і без нанесення ПВХ. краги замшеві для зварювальника різної довжини і товщини замшу, цілісні або комбіновані з джинсовою тканиною.

Вачеги пошиті із замшу для ливарних виробництв.

Нова категорія для нашої країни в категорії захисту рук - це захисні, що відновлюють регенеруючі креми. Захисний крем наносяться на робочу поверхню руки і при висиханні утворюється тонка захисна плівка, стійка до хімічної дії різних речовин. згодом при контакті з проточною водою та миючим засобом плівка змивається залишаючи руки чистими. рекомендується після робіт нанести живильний або відновлюючий крем.

З популяризацією нашій країні екстремального спорту, вело туризму, тактичних ігор. набула розвитку категорія спортивних рукавичок. виготовлених із сучасних технологічних матеріалів, що забезпечують безпеку та комфорт.

Всі рукавички та рукавиці відповідають поділяються за класом захисту, зазначеним у допусках та гостах. клас захисту вказаний цифрами.
Основні
Країна виробник Китай
Вид виробу Рукавички робочі
Розмір XL
Захист від ОПЗ та МВ
Кількість в упаковці 12 шт.
Колір блакитний