USB паяльник SKL BT-8U DC5V 8W Збільшити для перегляду

Паяльник з USB BT-8U DC5V 8W

LMAR1911-15

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$4.20

Add to wishlist

Інформація

USB паяльник SKL BT-8U DC5V 8W
Паяльник USB BT-8U DC5V 8W призначений для аварійної пайки проводів малого перерізу та інших невеликих деталей. Такий міні прилад не вимагає джерела електрики в 220 Вольт. Йому достатньо напруги, що подається від порту USB.

Для початку робіт досить просто підключити паяльник USB BT-8U DC5V 8W до порту ноутбука, персонального комп'ютера, автомобільного прикурювача з виходом USB. Міні пристрій відрізняється невеликою потужністю, і може використовуватися для з'єднання тонких проводів і мініатюрних висновків радіодеталей. Припаяти електронні компоненти до доріжок на друкованій платі навряд чи вдасться через великі втрат тепла. Мініатюрний паяльник BT-8U DC5V 8W може розглядатися для швидкої пайки, коли інших можливостей немає.

Після розпакування пристрою необхідно акуратно зняти пластиковий ковпачок, що захищає жало. Іноді помилково відкручують цей ковпачок разом з металевою гайкою. Гайка повинна бути закручена. Інакше паяльник працювати не буде. Після включення повинен загорітися синій індикатор. Поки індикатор не горить, нагрів жала не відбувається.

Через дуже швидкого часу розігріву і охолодження, дана модель користується популярністю. При цьому, будьте обережні. Жало паяльника USB BT-8U DC5V 8W досягає високої температури буквально за 15 секунд. Втім, остигає воно також швидко - за 30 секунд. Під час перерв у роботі можна покласти прилад на металеву поставку, що входить в комплект.

Технічні характеристики:
Напруга живлення: 5 В
Підключення харчування: перехідник USB порт + роз'єм 3,5
Потужність: 8 Вт
Час розігріву: 15 секунд
Час охолодження: 30 секунд
Тип ручки: пластмасова
Жало: довговічне із захисним покриттям
індикатор живлення
Вага паяльника (без упаковки і кабелю живлення): 21 г
Упаковка: блістер
Комплектація:

паяльник USB BT-8U
підставка,
припій,
шнур