Новий Москітна сітка на двері на магнітах 210x100 золота Збільшити для перегляду

Москітна сітка на двері на магнітах 210x100 золота

LMR824-121

Новий товар

Москітна сітка на двері на магнітах 210x100 золота

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$3.50

Add to wishlist

Інформація

Москітна сітка на двері на магнітах 210x100 золота

Опис


Стильні та практичні москітні штори на двері – це ідеальне рішення для захисту вашого будинку від комарів, мух та інших комах!

Якість
Безпечні матеріали, універсальність, щільна дрібна сіточка від мошок на тканині з інноваційним захистом антипил - стане чудовою альтернативою знищувачу дрібних комах.
Рівна основа та акуратно прострочені шви забезпечать легку установку, щільне закриття та довговічність москітної сітки.

Надійність
Жодна комаха не подолає цієї перешкоди. Сукупність шести пар зовнішніх магнітів та п'яти пар внутрішніх магнітних смуг забезпечує надійне закриття по всій довжині сітки! Полотно виготовляють із матеріалу підвищеної міцності, що робить його стійким до пошкоджень. Це особливо важливо для будинків, де є тварини – така сітка захищена від їхніх пазурів.

Доповнення до інтер'єру
Наші москітні сітки виконані в спокійних і вишуканих тонах, тому вони ідеально підійдуть для дачі, заміського будинку або для міської квартири, підкресливши при цьому індивідуальність і стиль вашої кімнати! Ваші улюбленці тепер не потребуватимуть вашої допомоги. Сітка легко відкриється та закриється самостійно. Тварини будуть задоволені!
Орна протимоскітна сітка відразу після покупки готова до встановлення. Силові кнопки йдуть у комплекті. Жодного свердління! 10 хвилин – і безкаркасна знімна сітка буде встановлена ​​на балконні або вхідні двері.


Комплектація

Сітка москітна на двері на магнітах - 100х210см
Кріплення гвоздики