Обприскувач помповий з телескопічною ручкою 10 л

CAP-10

Новий товар

Обприскувач помповий с телескопічною ручкою 10 л

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$13.50

Add to wishlist

Інформація

Обприскувач помповий с телескопічною ручкою 10 л

Обприскувач помповий с телескопічною ручкою 8 л забезпечує садові рослини хімічними речовинами. Він їх миттєво розпилює на необхідні ділянки, тому є досить важливий як інструмент для будь-якого саду.

Обприскувач помповий с телескопічною ручкою 10 л: опис

Обприскувач помповий з телескопічною ручкою 10 л досить вдало зберігає хімічний розчин. Він ідеально підходить не лише для напилювання, але й нанесення агресивних хімічних речовин на кущі, дерева, травичку, рослини.

Як інструмент для дачі він призначений для догляду за рослинами на балконах, парниках, терасах. Відмінно підходить для підкормки та орошення рослин, не виключення декоративні кущі в період квітування. Обприскувач використовується у домашньому господарстві, актуальний у разі дезинфекції.

Ця модель також сумісна з більшістю добрив, гербіцидів та пестицидів. Якщо вирішили застосувати агресивні засоби, або використовувати сильні детергенти, то використовуйте оприскувачі з професійними прокладками.

Обприскувач помповий з телескопічною ручкою 10 л: особливості товару

Орискувач помповий з телескопічною ручкою 10 л має ергономічну форму, яка дозволяє легко прокачати вміст нагнітача. У нього відмінна система фільтрації з вбудованим фільтром для очищення. Він має зручне замикання амортизаційної стійки з трьома насадками для різних садово-паркових та садових робіт. У наявності досить зручна рукоятка. В обприскувач помповий з телескопічною ручкою 10 л вмонтовано насос.

Обприскувач помповий з телескопічною ручкою 10 л – це функціональний розпилювач. Їм досить просто користуватися. Для садівника - це ідеальний інструмент.