Ручний обприскувач помповий 2 л Збільшити для перегляду

Ручний обприскувач помповий 2 л

S323-200

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$3.40

Add to wishlist

Інформація

Обприскувач - це відмінний вибір для будь-якого користувача, адже він здатний значно полегшити догляд за зеленою територією, заощаджуючи час і сили на виконання цілого ряду завдань. Незважаючи на вагу в кілька кг, розмір і об'єм баку у кілька літрів, кожна модель є мобільною за рахунок добре продуманої конструкції. Кожен має право регулювати не лише довжину розпилювальної трубки в межах 0,65-1,1 м, але і потужність струменю розпилення, враховуючи оптимальні умови для виконання робіт. Хороше доповнення до комплектації будь-якого розпилювача - це захисна маска і мірний стакан.

Помповий обприскувач: актуальність і спосіб застосування

У помповому обприскувачі використовується двоетапний принцип роботи - спочатку проводиться накачування повітрям, а потім - розпорошення.

Накачайте наповнений обприскувач за допомогою помпи, натисніть 1 раз на важіль для початку подачі води і відпустіть, коли обробите усі рослини.

Ціни та відгуки на помпові обприскувачі

Інтернет-магазин lmar.com.ua - це ще той ресурс, цінова політика якого поважає думку покупця, співвідносячись з його можливостями. Пропонуємо своїм покупцям найбільш низьку ціну на представлену продукцію.

На нашому сайті працює технологія порівняння цін, що істотно спрощує вибір інструментів або обладнання.

Низька вартість товару обумовлена тим, що відсутні посередники. Ми - прямі представники виробника, тому накрутки додаткових комісій відсутні. Пряме партнерство з виробництвом - це справжня гарантія якості.

Купити ручні обприскувачі, помпові обприскувачі з телескопічною ручкою, пістолети-розпилювачі оптом в Харкові, Одесі та Києві / Україна

Для нас актуальна робота з оптовиками. Наші клієнти - великі магазини і величезна кількість оптових підприємців. У нас десятирічний досвід торгівлі. Наші покупці розуміють, що співпраця з нами багато в чому збільшує їх прибуток. Основа нашої співпраці - індивідуальний підхід до кожного клієнта. Консультуємо з будь-якого продукту.

Пропонуємо здійснювати покупки в нашому інтернет-магазині в будь-якому місті України. Активно працюємо з різними службами доставки.

Оплата за товар здійснюється двома способами: передоплата чи післяплата.