Обприскувач електричний GRAD 16 л Збільшити для перегляду

ОПРЫСКИВАТЕЛЬ ГИДРАВЛИЧЕСКИЙ 16Л (Обприскувач 16 л)

CH23-16

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$16.90

Add to wishlist

Інформація

Обприскувач GARD 16 л - це портативний насос-розпилювач, який має ущільнення для агресивних хімічних речовин. Крім того, його запірний тригер дозволяє користувачам випробовувати меншу стійкість при тривалому розпилюванні.

Обприскувач  16 л: опис товару

Обприскувач 16 л практичний для будь-яких рідин, у тому числі води, добрив. Він точний у роботі, простий у використанні.

 16 л недорогий обприскувач, надійний для більшості любителів домашнього садівництва та ландшафтного дизайну. Він має воронку і відмінний резервуар, зручне поглиблення, яке дозволяє йому стояти вертикально. Він на зовнішній вигляд міцний через низький центр тяжкості.

У комплекті обрискувача  16 л посилений шланг з регульованим з'єднувачем і зручною ручкою для розпилення. Його сопло багато направлене, дозволяє розпилювати хімічні речовини у різних напрямах.У наявності унікальний захист від крапель, яка дає користувачеві додатковий контроль за крапельною обробкою.

Обприскувач  16 л дуже ефективний. Необхідно лише декілька насосів, щоб заповнити резервуар. У комплекті наконечник з широким розпилювачем, який ідеально підходить для садівництва.

Обприскувач  16 л - це професійний вибір. Він прослужить довгі роки регулярного використання.

Переконайтеся, що ви купуєте як раз той тип обприскувача, який для вас більш актуальний. Виробник краще знає характеристики свого товару, тому будьте уважі, обираючи потрібний вам варіант.