Розумний ніж ножиці 2 в 1 Clever Smart Cutter

LMR923-1433

Новий товар

Розумний ніж ножиці 2 в 1 Clever Smart Cutter

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$1.90

Add to wishlist

Інформація

Розумний ніж ножиці 2 в 1 Clever Smart Cutter
Опис
Кухонний ніж є гострим ножем з нержавіючої сталі і "обробною дошкою". Він більше схожий на пару ножиць, із гострим ножем на одній стороні та "обробну дошку" на іншій стороні. Він насправді хороший для різання м'яса, фруктів та овочів. Крім того, він також знижує ризик порізів на кухні.

Ніж виготовлений з високоякісних матеріалів та має ножицеподібний вигляд. Тепер вам потрібно витрачати набагато менше енергії, щоб порізати їжу. Вам більше не доведеться мити громіздку дошку

Розумний ніж Clever Cutter 2 в 1
Цей розумний ніж Clever Cutter - незамінний кухонний гаджет, це гострий ніж і обробна дошка, два в одному. Ніж суттєво економить час приготування та нарізування продуктів, зручний у використанні та безпечний. Виготовлений із якісних, довговічних матеріалів, прослужить багато років. За допомогою даного ножа можна нарізати фрукти та овочі, ковбаси та сир, картопля, вершкове масло і навіть французький багет. Користуватися розумним ножем дуже просто – в одну руку візьміть продукт, а в іншу – ножиці. Тепер робіть нарізку так, як за допомогою звичайних ножиць.

Нарізування продуктів – це найпоширеніша операція у приготуванні страв. Розумний ніж Clever Cutter зробить це завдання простим, як ніколи раніше. Обробна дошка є на кожній кухні. З її допомогою ми готуємо овочі для салату чи ковбаски для соусу. Потім підготовлені продукти перекладаємо в салатницю чи каструлю. Цей процес займає надто багато часу. А що, якби було таке пристосування, яке поєднало б у собі обробну дошку та ніж? При цьому ви не поріжете, і овочі або фрукти будуть нарізані рівно і настільки дрібно, наскільки вам це потрібно.

Переваги розумного ножа Clever Cutter:

-Скорочує процес приготування страв у 10 разів;
-дозволяє готувати акуратно, не утворюючи безладдя;
-Виготовлений з якісних матеріалів;
-Безпечний при використанні;
-зручно лежить у руці;
-підходить для миття в посудомийній машині;
-підходить для нарізки будь-яких продуктів

Характеристики та опис
Виробник Cutter
Кількість лез Два
Матеріал ручкиПластик
Підходить для миття в посудомийній машині Так
довжина леза 10,5 см
Матеріал метал, пластик
Вага 200 гр
Розмір упаковки 25х0х0 см