Настільна світлодіодна лампа (USB) з акумулятором серії Apple Fashion Wind 6503

LMR1223-11

Новий товар

Настільна світлодіодна лампа (USB) з акумулятором серії Apple Fashion Wind

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$2.40

Add to wishlist

Інформація

Настільна світлодіодна лампа (USB) з акумулятором серії Apple Fashion Wind

Світлодіодна настільна лампа потужністю 2 Вт. Серія Apple Fashion WIND виконана в глянсовому пластиковому корпусі з сенсорною кнопкою управління, має стильний хай-тек дизайн який впишеться в будь-який інтер'єр. Має три режими свічення. Режим роботи без заряджання становить до 12 годин. Лампа підключається через USB кабель (Він у комплекті).

Час роботи без підзарядки у трьох різних режимах:

1) Один дотик сенсорної кнопки до: 12 годин роботи без підзаряду.

2) Два торкання сенсорної кнопки до: 10 годин роботи без підзаряду.

3) Три торкання сенсорної кнопки до: 8 годин роботи без підзаряду.

Характеристики та опис

Потужність: 2 Вт.
Світловий потік: 200 Лм.
Колір світіння: 6000K.
Компактна. настільна LED лампа
з акумулятором.
Світловий потік 200 Лм.
Габаритні розміри 12.8x10.1x29 см.
Кількість світлодіодів 14 шт.
Робота від акумулятора до 12 год.

Оригінальна світлодіодна настільна лампа (USB) з акумулятором виконана у пластиковому корпусі у стилі hi-tech, а також обладнана сенсорною кнопкою керування. З підключенням через USB-кабель,Льод лампа утворює пристрій для створення локального освітлення.

У даному джерелі освітлення використовується світлодіодна лампа, яка перед іншими люмінесцентними лампами та лампами розжарювання має низку переваг. Вони є кращими лампами завдяки великій світловіддачі на одиницю потужності, що споживається, і все це при малому енергоспоживання.

Світлодіодна лампа з акумулятором є оригінальною, оскільки має незвичайну форму, при цьому зберігає головне призначення світильника. Наявність акумулятора порадує 12 годинною роботою навіть за відсутності електрики, що дозволяє даному світильнику бути найбільш універсальним інструментом освітлення.

LED світильник стане чудовою настільною лампою для школярів та студентів, а також підходить для того, щоб організувати підсвічування інтер'єру. Оскільки світлодіодна лампа може виконувати роботу без підзарядки, то є можливість забезпечити освітлення в будь-яких умовах. Сучасний вишуканий дизайн пристрою і класичне колірне рішення обов'язково припадуть до смаку цінителям якісного освітлення.