Настільна LED лампа на прищіпці USB Xpc 6531

LMR1223-6531

Новий товар

Настільна LED лампа на прищіпці USB Xpc

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$3.30

Add to wishlist

Інформація

Настільна LED лампа на прищіпці USB Xpc

Опис


Зручна настільна LED лампа Xpc USB дозволить не тільки спрямовувати світло так, як зручно Вам завдяки гнучкій ніжці, але ще й не бути прив'язаною до розетки та електрики, адже працює вона від вбудованого акумулятора!

Якщо Ви шукаєте ідеальну компактну настільну лампу, то сенсорний LED світильник Xpc з гнучкою шийкою - це саме те, що Вам потрібне! Їм можна користуватися як у домашніх умовах: висвітлювати робочу зону столу, клавіатуру, використовувати для читання книг та документів, не заважаючи оточуючим; так і для робочих моментів: додатково висвітлити потрібну ділянку під час манікюру, нарощування вій або шиття та рукоділля.

Компактна лампа PC-6531 з вбудованим акумулятором і 3 режимами свічення має основу у вигляді прищіпки, тому її можна закріпити не тільки на столі, а на будь-якій поверхні: полиці, підлокітнику дивана або крісла, узголів'я ліжка. Це дозволить заощадити місце та розташувати якісний світильник із USB шнуром саме там, де Вам буде зручно в даний момент.

Також настільна лампа Xpc на прищіпці має гнучку шийку, завдяки якій можна змінювати кут і площу освітлення, тому навіть якщо Вам потрібно попрацювати або хочеться почитати вночі, Ви не заважатимете нікому.

Плафон стильної LED лампи Xpc USB зроблений у формі кільця, в яке по колу вмонтовано 16 яскравих світлодіодів. Вже давно всі знають, що саме вони дуже економні, і при цьому не шкодять очам, а також служать близько 50 000 годин.

На прищіпці практичного світильника з вбудованим акумулятором розташована сенсорна кнопка управління, яка включає/вимикає прилад, а також регулює яскравість свічення: одне натискання на кнопку включає мінімальне освітлення, доторкнувшись до кнопки двічі, Ви ввімкнете освітлення із середньою яскравістю, а при натисканні три LED лампа Xpc із гнучкою шийкою загориться з максимальною потужністю.

Працює пристрій від акумулятора, який розташований у прищіпці. Повного заряду батареї вистачає на 12 годин роботи при мінімальному освітленні, на 8 год свічення при середньому освітленні і на 5 год свічення на повну потужність. Акумулятор заряджається за допомогою USB-шнура, що йде в комплекті, як смартфон або планшет. Адаптера для підключення до мережі 220V у комплекті немає, але Ви можете використовувати будь-який наявний у Вас від мобільного телефону, наприклад.

Переваги:
1) За допомогою гнучкої шийки світильника можна змінювати кут освітлення.
2) Лампа працює від вбудованого акумулятора, тому Ви не будете прив'язані до розетки.
3) Світильник має три режими яскравості освітлення, можна підбирати найбільш підходящий в даний момент.
4) Тривалість роботи лампи без заряджання від 12 до 5 годин, залежно від обраної Вам яскравості.
5) Світильник зроблений з якісних матеріалів, які служитиму Вам довгі роки.
6) Світлодіоди економічні, мають тривалий термін служби та не шкодять зору.

Основні характеристики:


Модель: PC-6531
Потужність: 4W
Вхід: 5V
Напруга: 3,2V 500mA
Акумулятор: вбудований
Час роботи без підзарядки:
- мінімальна яскравість – 12 год
- середня яскравість – 8 год
- висока яскравість – 5 год
Матеріал корпусу: ABS пластик
Режими яскравості: 3
Колір білий
Розміри: 105х75х185 мм

Комплектація:


1. LED лампа XPC.
2. USB-шнур.
3. Упаковка: картонна коробка.

Характеристики


Колір основи Білий
Колір плафона Білий
Потужність, Вт 4 Вт
Особливості З USB виходом
Матеріал основи Пластик