настільна сенсорна лампа для навчального столу A6

LMR1223-14

Новий товар

настільна сенсорна лампа для навчального столу   A6

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$5.50

Add to wishlist

Інформація

настільна сенсорна лампа для навчального столу


Про цей товар


→ Складна лампа для навчання: ця сучасна настільна лампа виглядає гладко та стильно, а гнучка шия з можливістю повороту на 360° дозволяє скласти її в невелику лампу та не займати надто багато місця у сумці під час подорожей.
→ Два режими освітлення: біле світло та тепле світло. Імітує природне світло, дбає про очі, знімає втому очей і ефективно запобігає втраті зору.
→ Перед використанням виробу заряджайте настільну лампу понад 1 годину. Перед використанням настільної лампи необхідно встановити базовий перемикач у положення ВКЛ.
→ Менше затемнення: Яскравість можна регулювати за бажанням. Вимикач настільної лампи є сенсорним перемикачем. Режим роботи сенсорного перемикача: коротке натискання для білого світла, повторне натискання для теплого світла, тривале натискання для плавного затемнення, можливість збереження яскравості.
→ Догляд за очима, зняття втоми очей та ефективне запобігання втраті зору, для читання та відпочинку перед нічним сном. Ідеальні подарунки для ваших дітей та сімей.

MORADIYA FRESH (LABEL) Нічна лампа для читання Багатофункціональна настільна сенсорна лампа для навчального столу, що перезаряджається USB-перезаряджається, блок живлення, тримач для ручок і підставка для телефону з обертовою лампою (біле і тепле світло)

Технічні деталі

Стиль Сучасний
Бренд МОРАДІЯ ФРЕШ (ЕТИКЕТКА)
Колір білий
Розміри продукту 15Д х 12Ш х 10В см
Тип джерела світла ВЕЛ
Матеріал АБС-пластик
Тип лампи Нічник, Настільна лампа
Тип номеру Спальня
Колір відтінку Білий
Матеріал абажура Метал