Цифровий Мультиметр DT-700D Збільшити для перегляду

Цифровий Мультиметр DT-700D

LM725-206

Новий товар

Цифровий Мультиметр DT-700D Тестер Звукова Прозвонка

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$3.30

Add to wishlist

Інформація

Цифровий Мультиметр DT-700D Тестер Звукова Прозвонка

Oписание

Простий і недорогий мультиметр DT 700 D для виміру ключових електричних параметрів ланцюгів, але при цьому крім основних параметрів здатний вимірювати температуру. Є індикація заряду батареї і перевантаження. Відмінне поєднання вартості та функціональності.

особливості:

DT700D виконаний за класичною схемою з розташуванням невеликого екрану у верхній частині корпусу. Точно по центру розташований поворотний перемикач режимів вимірювань. У верхньому його положенні прилад переводиться в вимкненому стані. Функції автоматичного вимкнення тут немає, тому після роботи, важливо пам'ятати про відключення пристрою після проведення вимірювань. Це збереже заряд батарей.

У нижній частині знаходяться три вхідних роз'єму для підключення щупів:

гніздо "COM" - використовується завжди;
гніздо "10 А" - для вимірювання струму до 10 А;
гніздо для проведення всіх інших вимірів.
Універсальний цифровий мультиметр DT700D здатний працювати з наступними величинами:

постійна напруга: до 1000 В;
змінна напруга: до 750 В;
постійний струм: до 10 А;
опір: до 2 МОм;
Крім цього, в цьому пристрої реалізовані такі функції, як прозвонка електричного кола, перевірка транзисторів і тестування діодів. Вимірювання постійної напруги. 5 діапазонів від 200 мВ до 1000 В дозволяють виконати такі роботи як настройка схем або пошук поломки в побутовому електроприладі. Причому похибка для приладу такого класу цілком прийнятна: +/- 0,25% для діапазону 200 мВ, і +/- 0,5% для інших діапазонів. Забезпечено захист по входу. Ця опція буде дуже затребувана для кожного радіоаматора як для контролю справності транзисторів, так і вимірювання коефіцієнта посилення (hFE), який сильно коливається від партії до партії цих радіодеталей. У будь-який час ви можете купити мультиметр дт 700д в магазині Electronoff. Фахівці компанії завжди готові допомогти вибрати вимірювальні прилади, надавши професійну консультацію. Широкий асортимент товарів нашого інтернет-магазину, а також найкраща ціна на мультиметр DT700D, не залишать вас байдужими. Якщо ви житель столиці - наші кур'єри можуть доставити покупки в день замовлення. Для жителів інших міст ми пропонуємо швидку доставку по Україні поштовими сервісами. На всю продукцію поширюється розширена гарантія і післягарантійний сервіс. Купити мультиметр dt700d - це зробити відмінний вибір в співвідношенні ціна-якість.

Технічні характеристики мультиметра DT700D

Постійна напруга: до 1000 В;
Змінна напруга: до 750 В;
Постійний струм: до 10 А;
Опір: 2 МОм;
Генератор меандру;
Вибір діапазону: ручний;
Харчування: 9 В, батарея;
Дисплей: +1999 розрядний;
Розмір дисплея: 6 х 2.7 см;
Колір чорний;
Розмір: 12.5 х 7 х 2.5 см;
Вага: 150 г.
Комплектація мультиметра DT700D:

DT-700D;
Вимірювальні щупи;
Інструкція англійською.