Безконтактний детектор напруги

LC15

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$1.30

Add to wishlist

Інформація

  Працювати з безконтактним тестером змінної напруги нового покоління Voltage Alert IAC-D 90-1000VAC / LED Light дуже легко. Просто доторкніться наконечником до клемної коробки, виведення або кабелю. При наявності напруги наконечник стає червоним. Електрики, ремонтники, персонал по обслуговуванню і безпеки, а також домовласники можуть швидко і безпечно перевірити наявність напруги в мережі як в виробничих, так і в домашніх умовах наявність підсвічування.

Безконтактний детектор напруги, безконтактний детектор напруги оптом

  У кожного в будинку зникало світло і перше, що людина відчуває в цей момент так це розгубленість. І справді, без світла, без електрики людство зараз нікуди, воно наскільки глибоко проникло в наше життя, що ми просто не знаємо що робити, коли його різко відключають. Відключили чи тільки у мене світло: Яка причина? На все або інші питання в даному випадку спробує вам дати відповідь безконтактний детектор напруги.

  Маючи під рукою безконтактний детектор напруги ви без особливих проблем зможете визначити чи є фаза у вимикачі або розетки, а також визначити напругу в водному автоматі, або ж на лічильнику.

  Більшість чоловіків вважають за краще сьогодні купувати безконтактний детектор напруги з функцією безконтактного використання. Безумовно, це надзвичайно зручно і практично, адже за допомогою одного такого індикатора ви без особливих зусиль зможете визначити наявність або ж відсутність фази, а також перевірити на цілісність ланцюг в кабелі, запобіжнику.

До можливостей безконтактних індикаторів напруги слід віднести в першу чергу те, що:

  • він зможе знайти металевий об'єкт навіть той, який знаходиться на глибині 5 см.
  • безконтактний детектор напруги зможе з легкістю визначити і змінну напругу, яка варіюється в рамках від 70 до 600 В.
  • безконтактні детектори напруги зможуть визначити полярність в рамках від 6 до 36 В.
  • також один такий індикатор зможе перевірити на цілісність ланцюг і визначити мікрохвильове випромінювання. Всі ці, а також безліч інших функцій об'єднало в собі один лише індикатор напруги.

   Індикатор оснащений не тільки світловим оповіщенням, а й також звуковим, щоб підвищує рівень безпеки в його експлуатації. У роботі він досить простий і невигадливий, таким чином, якщо ви, наприклад, виявляєте фазу і спрацьовує червоне світло і звучить сигнал, значить наявність напруги. Більш того, зручний і безпечний індикатор тим, що тепер вам і зовсім немає потреби оголяти дроти, досить просто прикласти індикатор до ізоляційного шару.

 Даний вид індикатора ще й зручний тим, що працює від двох батарей, які після закінчення свій працездатності ви з легкістю зможете змінити.
Виготовлений індикатор напруги широко застосовуються практично скрізь а саме з міцного пластику, тому можете не переживати даний індикатор насправді може прослужити вам тривалий термін.

Характеристики Voltage Alert IAC-D 90-1000VAC / LED Light:

  Принцип роботи визначає усталене електростатичне поле, викликане змінною напругою, через ізоляцію без необхідності контакту з оголеним провідником. При наявності напруги індикатор наконечника загоряється червоним, і лунає звуковий сигнал (якщо він не відключений). Пошук дроти через штукатурку.

Діапазони вимірювання напруги:

  • Номінальний діапазон: від 90 В до 1000 В змінного струму (від 45 Гц до 405 Гц)
  • Конструкція наконечника детектора плоский
  • Джерело світла червоний світлодіод (індикація напруги), білий світлодіод (підсвічування)
  • Рівень безпеки 1000 В, CAT IV
  • Ступінь захисту IP 54, IEC 1010
  • Робоча температура від -10 ° C до 50 ° C
  • Діапазони вологості робочого середовища від 0% до 95% при (від 0 ° C до 30 ° C); від 0% до 75% при (від 30 ° C до 40 ° C); від 0% до 45% при (від 40 ° C до 55 ° C)
  • Висота над рівнем моря при експлуатації 3000 метрів
  • батареї
  • У комплект поставки входять 2 лужних елемента AA