УФ Лампа для сушки гелей и Shellac 818, 36Вт, 4 лампы, таймер на 2 мин., белая-перламутровая Збільшити для перегляду

УФ лампа для сушіння гелів та Shellac 818, 36 Вт, 4 лампи, таймер

LMP-1

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$8.00

Add to wishlist

Інформація

УФ лампа для нарощування нігтів 36 пт.
Модель ультрафіолетової лампи на 36 ват, на сьогоднішній день є найпопулярнішою. Хороші функціональні дані цієї УФ лампи для нарощування нігтів дозволили їй зайняти передові позиції щодо попиту. УФ лампа обладнана висувним дном, яке так необхідно при проведенні педикюру або ж в той момент, коли майстер захоче вимити лампу зсередини.
Ця лампа для манікюру може стати незамінним помічником і в домашніх умовах. На сьогоднішній день багато дівчат користуються лампами для нанесення гель-лаку будинку, що значно економить їх час і гроші.
Ультрафіолетова лампа має потужність 36 ват: в ній коштує 4 УФ лампи по 9 ват. Розташування лампочок стандартне - дві зверху і по одній лампі з боків. Таке розташування змінних ультрафіолетових ламп дозволяє рівномірно просушити будь гель і гель-лак протягом 2х-3х хвилин. Дзеркальні відбивачі також дозволять краще сконцентрувати УФ світло, що значно прискорює полімеризацію. Такі характеристики як таймер, потужність, розміри УФ лампи і її вага приваблюють чимало покупців саме до моделі УФ лампи. При своїх невеликих габаритах лампа для нарощування і моделювання нігтів не займе багато місця на робочому столі майстра, але і скоротить час. Уф лампа 36 ват підійде для полімеризації будь-яких гелів і гель-лаков.В лампу вбудований автоматичний таймер на 120 сек. Так само лампа працює в режимі нескінченність. Нижня частина корпусу УФ - лампи висувна, що дозволяє полімеризувати гель на ногах, а так само з легкістю здійснювати заміну змінних УФ - лампочок. 


Потужність УФ - лампи: 36 Ватт.
Працює від мережі 220 В.
Чотири змінні УФ - лампочки по 9 Ватт.