Клеевой пистолет DGHL HL-D60W Збільшити для перегляду

Клейовий пістолет DGHL HL-D60W 11 мм

B5-12

Новий товар

Для цього товару балів немає.


$3.50

Add to wishlist

Інформація

Характеристики клейового пістолета

Компонент нагрівального елементу виготовлений з електричного опору з позитивною температурою (PTC). Він дуже швидко нагрівається, автоматично регулюючи температуру. Температура продукту не може підвищуватися в процесі нагрівання більше, ніж до розрахункова температура клейового стрижня. Такий механізм перешкоджає пошкодженню клейового пістолета від перегріву компонента нагрівача. Це необхідно для того, щоб інструмент зберігся термін його обслуговування був далі.

 

Цільове використання приладу або сфера його застосування

 

Опис клейового пістолета носить такі характеристики. Це солідний інструмент, схожий на однойменне зброю. Його сфера використання різна:

       склеювання частин іграшкових моделей;
       приклеювання частин штучних квітів, різдвяної ялинки.
       виготовлення різних прикрас, елементів декору і сувенірів, також склеювання виробів з металів.
       Міцне з'єднання продуктів з деревини, а також робота з картковою папером і т. Д. Цей клееевой пістолет актуальний для скленіванія скла, кераміки, гуми, кожи, пенопаласт і тканина не виняток.
 

Опис процесу роботи

 

       Переконайтеся, що ваше робоче місце, де Ви працюєте безпечно, чисто, на ньому відсутні будь-які перешкоди для роботи.
       Переконайтеся, що поверхня, на яку ви плануєте нанести клей, чиста, суха і плавна. Справа в тому, що мастило, інші забруднення впливають на міцність клейкої стрічки або стрижня.
       Клейовий пістолет працює з діаметром від 10,8 мм до 11,5 мм розплавленого клею.
       Підключіть клейовий пістолет до електроживлення 110В або 240 В.
       Вставте клейовий стрижень в круглий отвір на задній частині пістолета, кілька разів натисніть на спусковий гачок на пістолеті-кулеметі, щоб цей стрижень максимально зручно розташувався, і дочекайтеся, поки він щільно не зачепило нагрівальним елементом всередині клейового пістолета-клею.
       Після того, як ви почекали приблизно 5-8 хвилин, стисніть тригер клею до тих пір, поки розплавлений клейовий стрижень не почне витікати з дула пістолета.
       У міру того, як розплавляється клейовий стрижень, зверніть увагу на додаткові клеять палички. Вони актуальні в роботі. Не турбуйтеся про клейовому стрижні, залишеному в пістолеті. Він охолоне всередині клейового пістолета і знову буде актуальний для використання при необхідності.
       Як тільки закінчите працювати з клейовим пістолетом, вимкніть його від мережі і дайте йому охолонути, перш ніж його покласти в безпечне місце.
 

Попередження

 

       Цей пістолет для клею працює з використанням високої температури для розплавлення клеять стрижнів, тому площа сопла і розплавлений клей, який виходить з клейового пістолета, дуже гарячі (до 200 ° C).
       Ніколи не торкайтесь ділянки сопла клейкого пістолета під час використання пістолета, і навіть в тому випадку, коли пістолет від'єднаний. Область сопла повинна охолонути, тобто бути хоча б прохолодною, щоб її торкнутися.
       Ніколи не торкайтеся до розплавленого клею прямо з дула клейового пістолета, поки він повністю не охолоне.
       Максимально захищайте свою поверхню і навколишнє середовище, щоб переконатися, що гарячі частини пістолета для клею і гарячий клей не завдали вам шкоди.
       Завжди стежте в роботі за кабелем пістолета. Будьте уважні, щоб ви не пошкодили себе. Вимикайте кабель живлення після роботи.
       Ніколи не використовуйте клейовий пістолет, якщо кабель живлення або будь-яка частина цього інструменту пошкоджена або ослаблена.
       Завжди стежте за тим, щоб діти і тварини не вступали в контакт з клейовим пістолетом. Вони можуть себе травмувати гарячими частинами клейового пістолета або гарячим клеєм.
       Завжди працюйте в рамках безпеки і захищайте очі за допомогою спеціальних окулярів.
       Ніколи не зберігайте та не використовуйте клейовий пістолет у вологих умовах.
  Ніколи не намагайтеся використовувати клейовий пістолет з насадкою, спрямованої вгору, в сторону сопла. Всі рухи повинні бути максимально рівними або спрямованими вниз.
  Завжди вимикайте клейовий пістолет, якщо він не використовувався протягом 15 хвилин.
   Зверніть увагу, що в перший раз, коли ви використовуєте клейовий пістолет, він може трохи диміти. Це нормально, дим пройде через кілька хвилин. Якщо клейовий пістолет випускає надмірний дим, негайно вимкніть його від мережі і покладіть в добре провітрюваних зону, щоб він охолов.
 

Зроблено в Китаї