Пістолет електричний для клею 7мм 20 Вт Збільшити для перегляду

Пістолет електричний для клею 7мм 20 Вт

LQ28-1

Новий товар

Пістолет електричний для клею 7мм 40 Вт

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$0.60

Add to wishlist

Інформація

Пістолет електричний для клею, 7 мм 20 Вт, його функції:

  • Потужність: 40 Вт
  • Діаметр стрижня: 7 мм
  • Електроживлення: 230 В, 50 Гц
  • Місткість: 14-16 г / хв
  • Температура клейового складу: 200 ° С,
  • Час розігріву: 5 хвилин
  • Розмір упаковки:

Опис пістолета електричного для клею, 7 мм 20 Вт:

Легкий пістолет електричний для клею, 7 мм 40 Вт дозволяє проводити монтажні і ремонтні роботи зі склеювання різних матеріалів в різних сферах діяльності. Пістолет дозволяє проводити роботи як стаціонарно, з кабелем живлення, так і мобільно, протягом обмеженого часу після нагрівання

 

Пістолет електричний для клею, 7мм 40 Вт, пістолет електричний для клею, 7мм 40 Вт оптом

 На сьогоднішній день пістолет електричний для клею 7 мм 40 Вт застосовують надзвичайно широко. А чи варто говорити яка велика роль він відіграє у творчості, в декоруванні, у флористиці. Стає незамінний цей інструмент і коли приходить черга ремонту.

 Головні переваги пістолета електричного для клею 11 мм 40 Вт можна вважати його невеликий розмір, а також можливість швидкого нагрівання. Для того, щоб видавити з нього клей вам не потрібно прикладати будь-які зусилля. Більш, того, багато хто навіть намагаються купувати для домашніх потреб пістолет електричний для клею 11 мм 40 Вт оптом, не сумнівайтеся, що це інструмент знадобиться і в будинку, і в гаражі, і на дачі. Найчастіше для пістолетів застосовують прозорі стрижні клею, адже завдяки своїй текстурі підходять вони практично для всіх видів робіт. Для того пістолета ви можете також вибрати якийсь кольоровий клей, а на ринку знайдеться і клейові стрижні з блискітками. Пістолет електричний для клею 11 мм 40 Вт ви зможете сміливо використовувати і в сфері професійного застосування. Товстий електричний шнур дозволить зіграти максимально довгу службу. Можете сміливо брати його з собою і не бояться, що в дорозі в якомусь місці провід може перегнутися. Славиться даний пістолет і своїм механізмом подачі, натискання не викличе у вас ніяких труднощів. У момент покупки варто звернути увагу на всі деталі, вони повинні надійно сидіти в корпусі і не люфтить. За необхідності і щоб точно бути впевненим в працездатності даного інструменту найкраще прямо в магазині перевірити як працює нагрівальний елемент пістолета для клею. Також ніколи не нехтуйте інструкцію до таких інструментів, адже тільки детально ознайомившись ній в знатиме все, про експлуатацію, а також догляд за дане пристосування.