Зовнішня складна портативна касетна плита для кемпінгу KD-100

LM10-12

Новий товар

Зовнішня складна портативна касетна плита для кемпінгу бутанова пожежна газова плита вбудоване обладнання для пікніка Sukiyaki Outing Equipment 2022 New

Детальніше

Для цього товару балів немає.


$29.00

Add to wishlist

Інформація

Зовнішня складна портативна касетна плита для кемпінгу бутанова пожежна газова плита вбудоване обладнання для пікніка Sukiyaki Outing Equipment 2022 New

Пальник для дому та кемпінгу, кемпінгова плита, компактна бутанова плита, складана портативна плита, легка та компактна для кемпінгу, стійка основа для приготування їжі, чорна.

Про цей товар
ПОРТАТИВНА: Ця нова складна портативна бутанова піч з універсальністю та портативністю ідеально підходить для відпочиваючих та туристів.
Зручне зберігання: пальник, регульована ручка та автозапалювання складаються в компактний блок для зберігання та перенесення, який легко поміщається в будь-яку сумку і може легко зберігатися в обмеженому просторі.
ПРОСТА ВСТАНОВЛЕННЯ: Цю піч можна легко налаштувати. Відкрийте кришку та поверніть головний корпус на кут 90 градусів. Потягніть середню решітку назовні, щоб висунути ґрати у підготовлене положення. Вставте балон із бутаном у порожній відсік для бутану та закрийте кришку.
ПРЕМІУМ МАТЕРІАЛИ: Пекти має міцну головку пальника, покриття, що легко очищається, і вентиляційні отвори для забезпечення безпеки і надійності печі користувача.
Ця складна портативна бутанова піч включає в себе п'єзоелектричну електронну систему запалювання, що означає, що більше не потрібно возитися з сірниками!
Примітка. Вироби з електричними вилками призначені для використання у США. Розетки та напруга різняться залежно від країни, і для цього продукту може знадобитися адаптер або перетворювач для використання у вашому регіоні. Будь ласка, перевірте сумісність перед покупкою.